Yanlış hatırlamıyorsam Ertuğrul hoca, UEFA'nın sitesinde de gelecek vaad eden teknik direktörler arasında gösterildi. Gerek beyefendi kişiliği gerekse futbol bilgisiyle bana göre Türkiye'nin en başarılı teknik direktörü. Bir Beşiktaşlı olarak bu sezon Ertuğrul hocadan beklentilerim oldukça fazla.
bir şey sorayım fb'li arkadaşlara rıdvan dilmen (en az 2 sezon şans verilmek kaydıyla) bu takımda iş yapar mı?
bilemiyorum ama zico'dan daha çok işe yarayacağı kesin:D:D:D
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Fener'in yenilmesi bir yana üstelik Galatasaray 4-0 Ç.Rize'yi yendi sanki inadına:D Neyse en azından Fenerbahçe sonuncu sırada değil:D Bu arada Karşıyaka ile Samandıra'da yaptığımız özel maçı 3-2 kazandık (goller:FENERBAHÇE=dk.24 ve 57 Vederson 75.dk İlhan Parlak kARŞIYAKA:42.DK Şehmus 47.dk Özgür).Vederson'un ilk attığı gol ise hoşuma gitti.Maçtan sonra Zico ile yapılan röportajda biraz beni umutlandırdı..
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK