AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 malesef fenerbahçe yenildi:(
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 13/08/2007 :  00:09:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış hatırlamıyorsam Ertuğrul hoca, UEFA'nın sitesinde de gelecek vaad eden teknik direktörler arasında gösterildi. Gerek beyefendi kişiliği gerekse futbol bilgisiyle bana göre Türkiye'nin en başarılı teknik direktörü. Bir Beşiktaşlı olarak bu sezon Ertuğrul hocadan beklentilerim oldukça fazla.
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 13/08/2007 :  04:27:45  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
nurettinki tarafından yazılan:

bir şey sorayım fb'li arkadaşlara rıdvan dilmen (en az 2 sezon şans verilmek kaydıyla) bu takımda iş yapar mı?

bilemiyorum ama zico'dan daha çok işe yarayacağı kesin:D:D:D

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 14/08/2007 :  01:24:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Bir Beşiktaşlı olarak bu sezon Ertuğrul hocadan beklentilerim oldukça fazla.

umarım yanılmazsın pek çok spor yazarı da aynı görüşte, ama bence ertuğrul için beşiktaş henüz erken, fb'li olmama rağmen inşallah yanılırım.
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 14/08/2007 :  01:37:01  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Fener'in yenilmesi bir yana üstelik Galatasaray 4-0 Ç.Rize'yi yendi sanki inadına:D
Neyse en azından Fenerbahçe sonuncu sırada değil:D
Bu arada Karşıyaka ile Samandıra'da yaptığımız özel maçı 3-2 kazandık (goller:FENERBAHÇE=dk.24 ve 57 Vederson 75.dk İlhan Parlak kARŞIYAKA:42.DK Şehmus 47.dk Özgür).Vederson'un ilk attığı gol ise hoşuma gitti.Maçtan sonra Zico ile yapılan röportajda biraz beni umutlandırdı..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 21/08/2007 :  22:02:52  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence hiç endişelenmiyelim yine şampion biziz..!!

BY T.u.R.k.İ.s H.a.C.k.E.r
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000