|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 29/01/2008 : 19:19:09
|
| Oyun bitti, bu oyunda güzel olmuş... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 29/01/2008 : 23:11:30
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
ya bi bölümde çatıya çıkıp roketatar alıp tankları uçurmamız gerkiyor basınca lockon diyor nasıl hedefe kilitlenecem ben beceremdim onu ya . left shift'e basınca nefes almayı kesiyor onu buldum birtek onun dısında napacam bilmiorm xD XS
Kendi kilitleniyor ya üstünde tutunca.çok güzel roket ama hedefi görmeden ateş edebiliyosun. COD2 deki dediğin bölümde yanında duran adamlardan biri söylüyo.Hangi binada olduğunu iyi dinlemen gerek. |
By prince |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 29/01/2008 : 23:43:43
|
| COD 4'ten bahsediyorum ben ya xS orda bi bölümde war o |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 31/01/2008 : 16:10:44
|
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
COD 4'ten bahsediyorum ben ya xS orda bi bölümde war o
cod 2 diye atakana söyledim.Senin bölümde roketler kendi kendine kilitleniyo tankın üstünde tutsan yeter.Görmene bile gerek yok.Orda ben bi tek yandan ateş yediğimden canım yanmıştı biraz.Onlarada dikkat edersen çok kolay. |
By prince |
 |
|
|
TrK_Akın
Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 01/02/2008 : 10:54:10
|
arkadaşlar bende call of duty 4 oynadım çok güzelmiş en çok oyunun sonu hoşuma gitti captain sana silahı atıyor sen önündeki 3 kişiyi öldürüyorsun ama captain hayatını kaybediyor çok hoşuma gitti kısa ama güzel bir oyun yapmışlar
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|