AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 06/01/2008 :  18:25:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sdal188 tarafından yazılan:

valla bu lincoln konusu çok tartışıldı ama bence de lincoln hiçbir işe yaramadı ama schalkede fenere attığı süper gollerden dolayı lincoln ü kötülemek de istemiyorum.Fakat yıldız oyuncu olduğunu Galatasarayda gösteremedi.İlk yarıda silinip gitti.

lincoln un hiç valık gösteremediği kanısına nerden vardığını anlamış değilim... ne yazıkki her oyuncu hagi gibi olamıyor ama adamdan daha ne istiyor seyirci anlamadım ?? her maçta 3 asist 2 gol atamaz ki... tony paker yazmış tüm istatistlikleri ortada işte. senin yıldız oyuncu kavramında yıldız oyuncular kezman ve ibrahim üzülmez oluyor galiba... ilk yarıda oynadığı her maça damgasını vuran bir oyuncunun da silinip gittiğini düşünmen çok garip...
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 07/01/2008 :  15:14:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam tabi ki hiç bir oyuncu lig boyunca her maç 2-3 gol atamaz ama en azından yıldız oyuncu olduğunu belirtmeli diğer oyunculardan fazla gol atmalı bence.Türkiyedeki diğer oyunculardan bir farkı olmalı.İlk yarıda oynadığı her maça damgasını vurdu demişiniz,onun oynadığı hiç bir maçta gs yenilmedi demişiniz.Sanki onun oynadığı maçlarda takımda bi tek lincoln vardı lincoln tek başına 90 dk mücadele etti.Diğerleri sahanın bi kenarında oturuyodu zaten.Demi?

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 07/01/2008 :  15:16:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

[quote]NİCKYOK tarafından yazılan:

Lincoln Schalkede forma giyerken Fbye attığı golleri unutmam.O zaman Bundesligada kaç maç yapmıştı acaba 6-7?Hala en iyi transfer olarak R.carlosu görenler var içimizde saygı duyuyorum ama istatistikler ortada...

Bence Volkan'ı satsın fener adamın gol istatistiği ortada!
Tony Parker;

Bundan sonra transferde Fnerbahçe'ye daha önceden gol atmış adamları alında sizin takımdakilere anlatsın nasıl birşey olduğunu.Ayrıca evet Lİncoln Fenere 2 gol atmış olabilir ama o takım Shalke 04'dü.O takımdaki diğer futbolcularla Galatasaray'dakileri nasıl kıyaslıyorsun anlayamadım şu anda iki takımında hali ortada.

Ayrıca 6 tane lig maçında oynamış ve maçların çoğunda oynamamış.Bu oyuncu transfer edilmeden önce her gazete çok sakatlanıyor diye yazıyordu ben ise "yok canım o kadar olmaz karalama kampanyası diyordum ama şimdi anlıyorum neden öyle yazıldığını.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 07/01/2008 :  15:39:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerliler de oyuncu beğenmiyor... volkan şuan Türkiye deki en formda kaleci. futbol ile pek aran yok galiba?
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 07/01/2008 :  17:03:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Bu oyuncu transfer edilmeden önce her gazete çok sakatlanıyor diye yazıyordu ben ise "yok canım o kadar olmaz karalama kampanyası diyordum ama şimdi anlıyorum neden öyle yazıldığını.

Ha tamam anladım ben seni, sezon baslamadan lincoln fenere gitseydi sen mutlu olmazdın anlıyorum..

Lincoln un galatasarayla çıktığı ilk resmi maçı izlemeni tavsiye ederim, süper ligde ilk yarıda atılan en güzel gollerden birisiydi. Fakat Türkiye liginde "vur-kır-parçala bu macı kazan" görüşü oldkça ve Türk hakemleri bu konuya gerekli özeni göstermedikçe, bu tür oyuncuların Türkiye'de iş yapabilmesi bir süre zordur.(Bknz:Alex , artık her takımı tanıdığı için kndini korumasını öğrendi) Ve Lincoln yanılmıyorsam 2. maçında sakatlandı, bu sertliğin devam etmesi yüzünden performansında düşme gözüktü ve uzun bi sakatlık dönemi yaşadı..Fakat ona rağmen oynadığı maçlarda kalitesini ortaya koyduğu görüşündeyim..

Youtube da rastladığım bir klip,

http://www.youtube.com/watch?v=Iz3UDg6C6Sw
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000