AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 07/01/2008 :  22:25:09  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Süper Ligde tony_P@rkerında dediği gibi madem çalım yiyoruz kıralım bacaklarını sakatlansın hesabı.Böyle bir futbolcudan daha ne bekliyorsunuz ki anlamadım?Bacaksız aslandan av bekliyorsunuz resmen...BU arada Videodaki 00,57 saniyeye dikkatle bakın klası görürsünüz.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 09/01/2008 :  07:26:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tony_P@rker Bu Video yu indirebilir miyiz???Çok mükemmel bi video.Eleştirenlerin videoyu izledikten sonra susacağına eminim.
Sayfanın En Üstüne Git

berknas97
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 09/01/2008 :  17:37:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence fenerin kajman'a moriantesi değişmesi lazım ve atağı çoğaltmalı carlosu aldı o defansa yeter ama deivid ve semih atağa yetmiyor. appiah'ı uygun bir fiyata satması lazım bu tür konuları kulübe bırakıyorum ama biraz da taraftar sözü dinlesinler.ronaldo gelmesi yalan ama adriano gelebilir yeterki kulüb istesin. fenerin de şampiyonlar ligine daha çok önem vermesi gerekir. umarım fener şampiyonlar liginde yarı finale kadar gelir biz taraftarlar fenere inanıyoruz.
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 09/01/2008 :  21:12:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fb'de görünen o ki kejman ve api takıma katkıda bulunamıyor, talep varsa yönetim mutlaka değerlendirecektir. yalnız adam göndermek sorun çözmez yerine gelecek oyuncunun büyük önemi var, semih ile olur mu olmaz mı demek yerine yalnız semihle olmaz denmeli, sakatlık var ceza var daha önemlisi formsuzluk var bu durumda (semih'in kejman'ı aratmadığı gibi)semih'i ve api'yi aratmayacak oyuncular lazım. adı geçen ronaldo cristian olsa süper olur(hayali bile güzel), yoksa dinamo kiev forvetlerinden biri de işimizi görür kanaatindeyim
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 11/01/2008 :  15:26:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işte holosko geldiği gibi takıma heyecan kazandırdı.Beşiktaş'ın böyle bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacı vardı.İnşallah 2.devrede de başladığı gibi dewam eder.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000