|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 26/05/2008 : 16:10:45
|
Transfer şampiyonu olmak önemli değil ki. Aldığın oyuncu iş yapmıyorsa ucuz ucuz bütün yabancıları kat kadrona sonra transfer şampiyonu oldum de.Galatasaray'da Bratu ve Petre vardı onların birşey yapabilğini pek hatırlamıyorum ben, onlar gibi oyuncular alırsa takımlar istedikleri kadar biz transfer şampyionuyuz desin. Oyuncular belli edeceklerdir sezon içersiinde. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 26/05/2008 : 16:53:58
|
Kobe sen biraz yanlış anlamışsın. Ben transfer şampiyonuyuz diyerek transfer şampiyonu olmanın önemli olduğunu söylemedim ki. Aksine 5 yıldır lig şampiyonu olamadığımızdan heralde bu sene de transfer şampiyonluğuna talibiz anlamında demiştim. Transfer şampiyonu olmanın tabi ki de önemli olmadığını, yıllardır transfer şampiyonu olduğumuzu ve hiçbir işe yaramadığını biliyorum. Transfer yapmak elbette önemli ama takıma faydası olacağına inandığımız oyuncuları transfer etmek mantıklı. Beşiktaş'ın yapmış olduğu gordon transferinin ne kadar mantıksız olduğunu da belirtmiştim. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 26/05/2008 : 21:08:04
|
Kusura bakma o zaman ben yanlış anlamışım seni.
Bu transferlerden herkes (en çok gassaray) nasibini almış durumda. Beşiktaş'ta bu aralar fazla transfer yapıyor umarım oyuncular elinde kalmaz. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 31/05/2008 : 21:24:48
|
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kulüple anlaşılmış.Birtek Emre ile anlaşmak kaldı.Eğer bu transfer gerçekleşirse Tümer'in boşluğu dolacak.Ama kimin yerine oynayacak Emre onu çözemedim.Alex'in yedeği olmaz herhalde. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 31/05/2008 : 21:37:44
|
Marco'nun gitme ihtimaline karşı alındı/alıncak heralde... Onun yerinde oynayabilir, tabi Marco giderse.. |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|