AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 25/05/2008 :  20:31:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kayserispor şampiyonluğa oynayacağız diye bir açıklamada bulundu.İngiltere 2. liginden 2 futbolcu aldılar sanırım.Zaten çok iyi oyuncuları var.Mesela, Sivasta tecrubeli bir oyuncu olsaydı belki daha farklı yerlerde olabilirlerdi.Bende inter 23 e katılıyorum.Tecrubesi abiliği yeter.Tıpkı Tuncay'ın takımı gazlaması gibi.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 25/05/2008 :  22:08:41  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scrambler tarafından yazılan:

Ayrıca C.Ronaldo'nun Türkiye hakkındaki görüşleri de çok çarpıcı...

...
"Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye'yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı'nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye'den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”
...

Manchester'la Fener'in yaptığı 6-2 ve 3-0 biten maçlarda kokoin filan çekmişti o zaman, yer ve zaman kavramlarını kaybetmiş olmalı..

Veya insan en azından şampiyon oldukları sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan takımların ülkelerini bilir.

Değil mi ama?

Kesinlikle medya çarpıtması "talihsiz" bir açıklama..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 25/05/2008 :  23:48:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

alıntı:
scrambler tarafından yazılan:

Ayrıca C.Ronaldo'nun Türkiye hakkındaki görüşleri de çok çarpıcı...

...
"Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye'yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı'nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye'den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”
...

Manchester'la Fener'in yaptığı 6-2 ve 3-0 biten maçlarda kokoin filan çekmişti o zaman, yer ve zaman kavramlarını kaybetmiş olmalı..

Veya insan en azından şampiyon oldukları sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkan takımların ülkelerini bilir.

Değil mi ama?

Kesinlikle medya çarpıtması "talihsiz" bir açıklama..

Katılıyorum, bu kadar küçümseyici bir açıklama yapacağını da sanmıyorum.. Klasik Türk medyası..
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 26/05/2008 :  15:12:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray Uefa kupasını aldığında bu altyapıda ki bir futbolcuydu. Futbolu da sevdiğine göre o sene avrupanın en iyi ikinci ve Avrupanın en büyük ( Süper Kupa ) kupasını kazanan bir takımı muhakkak duymuştur. ( Ülkesini ve futbolcularını geçtim ) Hafif sallamış bence. Neyse maçta görüşürüz zaten. Bizi yakından tanır...

Futbolcuya geldiğimzde ise : Hakan Şükür ( Torino, Parma, İnter, Blackburn)
Emre ( İnter, Newcastle )
Tugay ( Blackburn, Glasgow Rangers / ki yıllardır Blackburn kaptanlığını yapıyor )
Ümit Davala ( Werder Bremen / Şampiyon olduğu sene aksilikler dışında ilk 11 çıkıyordu )
Fatih Tekke ( Zenit Pt. / Uefa finalinde oynadı. Asist yaptı )

Yabancı oyuncular olarak :

Hagi ( Barcelona / Kaptan / - Galatasaray ), Roberto Carlos ( Real Madrid - Fenerbahçe ), Popescu ( Barcelona - Galatasaray )

Her şeyi geçtim, 2002 Dünya Kupası 3. Türkiye Milli Takımıdır. Bunu da mı bilmedi.

Fatih Terim - AC Milan teknik direktörlüğü...

Bu kadar yeter heralde...

Bu arada Kayserispor : Wigan Atlethic'den Aghahowa ve ismini hatırlamadığım bir oyuncu aldı. ( Wigan Premier Lig takımı ) düzelteyim dedim. =))

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 26/05/2008 :  15:36:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş sivok ,zapotocny ve seric i de renklerine bağladı. Yine transfer şampiyonu olacağız gibi gözüküyor:) Her neyse bu oyuncular defans ağırlıklı ve bu sefer az bir miktarla iyi bir transfer yaptığımıza inanıyorum.En azından gordon'dan iyidir. Gordon'un transferinden sonra beşiktaş iyi transfer yapıyor demem biraz ayıp oldu ama olsun :)Ama baki'yi gönderdik bu büyük bir olay.. Nasıl 2 sene katlandığımıza da inanamıyorum. Tam kahırlıktı. Her neyse inşallah bu sefer yaptığımız defansa yönelik transferler gordon, baki gibi oyunculardan iyi çıkar ve uzun yıllardır çözemediğimiz defans sorununu çözmüş oluruz.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000