Vay be Emre gitti. Türkiyeye gelirsem vefa borcumu Galatasaray'a gelerek ödeyecem demişti... Otuzuma gelip, yaklaşık 6 yıl Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum demişti. İşte para adamı ne hale sokuyor, yazık...
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Vay be Emre gitti. Türkiyeye gelirsem vefa borcumu Galatasaray'a gelerek ödeyecem demişti... Otuzuma gelip, yaklaşık 6 yıl Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum demişti. İşte para adamı ne hale sokuyor, yazık...
Revivo'da futbolu Fenerbahçe'de bırakıcam demişti...Futbolcuların her söylediğine itibar etmek yanlış olur diye düşünüyorum.Sonuçta çok büyük paralar dönüyor işin içinde.Vallaha banada 3.5 milyon Euro verseler ki 3 yıllık 10.5 Milyon Euro ediyor bende şekilden şekile girerim.Ayrıca futbolcuların profesyonel insanlar olduğunuda unutmamak gerekiyor.Kimse bu devirde beleş çalışmaz.Futbolcuların boş kontratları imzalaması eskide kaldı.