Para herşey demek değil ya:) Bunun adı profesyonellik biliyorum ama her para verildiğinde bir yere gitmek, birilerini satmak farz değil ki. İnsan yetiştiği yeri satar mı? Hadi sattı diyelim madem sattı yetiştiği yerin rakibine satmasın bari. Emre çok yanlış yaptı. Yetiştiği,gençlik çağlarının geçtiği neredeyse bütün hayatı olduğu bir takımı satıp ve ardından "Çok mutluyum çok" diyen bir oyuncu bence profesyonel olamaz ya da olmamalı. Şimdi Tümer örneğini vereceğim aynı şekilde ama Tümer'i Beşiktaş yetiştirmedi ki. Emre bana göre çok hata yaptı,Galatasaray'a çok ayıp etti.
Öncelikle fenerbahceyi tebrik etmek isterim iyi bir transfer yaptı..
Emre'ye gelince, kendini GS taraftarının tepkisine ve özlü sözlerine(?) hazırlaması lazım diye düşünüyorum.. Fatih Akyel'den daha fazla tepki göreceği kesin..
Örneğin; bugun okulda WC'ye gittim, bizim arkadaslardan biri bu ayakta işenen yerlerden birinin içine Emre'nin resmini yapıştırmış.. Öncelikle 1-2 dakika güldüm bunu görünce, sonra gönül rahatlııyla işimi gördüm.. :D
Yani Emre kendini en ufağından bu tür tepkilere hazırlamalı..
Ee valla bizde böyle bir şey olsa Çarşı linç ederdi herhalde ama Çarşı da kapandı yahu:) Tümer bu tepkileri önceden biliyordu ki koluna dövme yaptırdı. Emre'den de böyle bir şey bekliyorum.