AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 31/12/2007 :  23:31:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

İnşallah maliyetleri 20-30 milyon doları bulan Lincoln ve Linderoth gibi sezonu kapatıpda sorun yaratmaz...

lincoln ün bonservis bedeli ; 5.000.000€ Avans;190,000 €
linderoth un bonservis bedeli; 2.000.000€ Avans;100,000€

lincoln ün oynadığı her maçta bir istatistliği var..
linderoth da hala isveç milli takımının orta sahasının değişmez ismi...

holosko ya gelince ; juventus un teklif i; 4,250,000€
beşiktaşın teklifi ;5,000,000€+koray(yani1.500.000€) +burak yılmaz (bjk ye maliyeti 2,500,000€ idi...)

yıldırım demirören işi diyorum , yani yorum yok...
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 01/01/2008 :  11:29:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Holosko beşiktaş ta rahat oynayabilecek isabetli bir transfer.Burak bjk de geldiği günden beri hiç bir işe yaramadı faydasından çok zararı dokundu.Bu yüzden burak gittiği için çok mutluyum.Koray ın gitmesi gerçekten kötü oldu, adama ayıp oldu.Ama Cisse nin de Koray ı aratmayacağını düşünüyorum.Ayrıca da Holosko nun ligde 8 golü olduğunu unutmayalım.Yani kesinlikle boş bir transfer değil.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 01/01/2008 :  12:36:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
boş transfer diyen yok zaten , bjk yine kazık yedi...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 01/01/2008 :  12:43:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
chessmaster tarafından yazılan:

lincoln ün bonservis bedeli ; 5.000.000€ Avans;190,000 €
Biri 10 diyor biri 15 biri 7 biri 33! sen 5 diyorsun hangisine inanayım anlamadım...

lincoln ün oynadığı her maçta bir istatistliği var..
Bu her maç kaç maç oluyor yahu? Kaç maç yaptı bu adam? :) İkinci yarı yok, kim yapıcak bu istatistikleri?

linderoth da hala isveç milli takımının orta sahasının değişmez ismi...
Koltuk değnekleriyle oynar artık :) Kendiside yok ikinci yarı.

Velhasıl kelam ilk önce bi'kendi takımımıza bakalımda sonra başka takımları eleştirelim...

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 01/01/2008 :  13:48:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
laf sokmayamı çalışıyrsun anlamadım gitti... ben yıldırım demirören işi diyorum , sen kendi takımına bak diyorsun... ailton,kleberson,nobre şimdide holosko eklendi yıldırım demirören ve sinan enginin hayatını kararttığı futbolculara... şahsen ben holosko nun 10,000,000€ luk top oynadığını düşünmüyorum şahsen .Türkiye nin en köklü takımına yakışmayan bir yönetim var beşiktaş ın başında... Fener in 10 sene evvelki haline çok benzetiyorum şuanki beşiktaş ı... ne oluyor size anlamıyorum ki çok paranız varda nasıl harcayacağınızı mı bilmiyorsunuz. gerçekten yazık yani 10milyon € çöpe gitti diyemem ama holosko nun edeceği max. değer 3,500,000€. lincoln ün oynadığı 20maçta da istatistliği var bu arada belki 2.yarı forma giyebilirmiş... linderoth a gelince koltuk değnekleriyle avrupanın sayılı defansif oyuncuları arasında.. bu arada real madrid 25,000,000€ ya robben i aldı o da bu senenin en yüksek bonservis bedeli :D galatasaray boynuna kadar borca batmışken 33,000,000€ ödemiş olabilir tabiki , günümüzde böyle şeyler yaşanıyor... lincoln un transfer bedeli 5,000,000€ dur... sana tavsiyem fotomaç okuma :D yoksa gezersin ortalıkta fener drogba yı alıyor diye...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000