Laf sokmaya çalışmıyorum. Laf sokmak istesem çalışmam direk sokarım zaten.
sana tavsiyem fotomaç okuma
Hımmm... Sende ki bu medyumluk olayını bir türlü çözemedim. Daha önce Galatasaray'ın kupa almasına kıl olduğumu iddia etmiştin şimdide ne okuduğumu söylüyorsun. Yapma bunu komik oluyorsun.
Ailton, Kleberson ve Nobre'ye Yıldırım Demirören mi "aldığınız paranın, formanın hakkını vermeyin" dedi. Şimdi de daha bir maç bile yapmadan, oynamadan Holosko'nun hayatını kararttığını bile söylemekten beis duymuyorsun.
linderoth a gelince koltuk değnekleriyle avrupanın sayılı defansif oyuncuları arasında.. Ben Linderoth'un ismini Galatasaray'a gelmeden önce hiç duymamıştım. Avrupa'nın sayılı defansif oyunları arasında falan değildir. Kendinizi başka şekilde avutun.
chessmaster, dediklerin bana biraz komik geldi.Zaten Lincoln 5 maç oynadı oynamadı her maçta istatistiği olsa ne yazar:)
Lindoroth İsveç milli takımında oynayıp size maç mı kazandırıyor?Ayrıca sakat bir insan nasıl oynar anlayamadım.
Lincoln Türkiye'nin en pahalı transferi hali ortada.Gelirken Galatasaray'lı yorumcular Alex'in koşanı vs. Alex yanından geçemez dediler.Yorumlamaya gerek var mı bilmiyorum...
Ayrıca Galatasaray zor durumdayken o kadar parayı nerden buldu 5 yıllık sponsor parasıyla aldı o oyuncuları.
Gelelim Holosko'ya bilmiyorum riskli bir transfer patlarsa süper olur ama patlamassa BJK parasını sokağa atmış olur.Küçük takımlardan gelen oyuncular nedense yapamıyorlar.Yusuf, Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol daha arttırılabilir.
chessmaster, belki seni eleştirmek bana düşmez ama foruma az yassamda çok geziyorum.Tartışma konularının hepsinde birileriyle atışmışsın bunlara gerek yok.Biraz daha sakin olmaya çalış ve eleştiri yaparken küçümseme, dalga geçme.Sadece bu konu için değil genel görüşümdür.