|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/02/2008 : 20:13:46
|
Biraç saçma bir konu olabilir ama benim bu aralar arada sırada inanılmaz dişim ağrıyor ama öyle bir ağrı ki insanın intihar edesi geliyor o derece bela birşey. Diş ağrısı çeken varsa aranızda ne demek istediğimi iyi anlar. Demek istediğim bu ağrıyı kısa sürede geçirmenin bir yolu bir ilacı falan yok mu? Annem eczacı anneme soruyorum zamanında dişçiye gelseydin diyor hiçbirşey söylemiyor bende o ağrıyla kalıyorum. Çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen dayanılacak gibi birşey değil bu. xS |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 18/02/2008 : 20:44:50
|
Soğuk-sıcak üst üste ağzıma girenler sonucu çok çektim. Başka yere konsantre ol, transa geç x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 18/02/2008 : 21:31:16
|
Evde hangi alkol varsa, rakıdır, viskidir damlat pamuğa 3-5 damla.. Sonra pamuğu ağrıyan dişinin hizasına yerleştir. Ertesi gün de doktora git. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 18/02/2008 : 21:37:20
|
çektir dişi:) eğer çürüdüyse başka yolu yok |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/02/2008 : 22:10:34
|
Dolgu falan diyorlar ama xS dolgu nasıl yapılıyor :D ağrılı bir işlem mi ? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
Konu  |
|
|
|