AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 Diş Ağrısı xS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/02/2008 :  20:13:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraç saçma bir konu olabilir ama benim bu aralar arada sırada inanılmaz dişim ağrıyor ama öyle bir ağrı ki insanın intihar edesi geliyor o derece bela birşey. Diş ağrısı çeken varsa aranızda ne demek istediğimi iyi anlar. Demek istediğim bu ağrıyı kısa sürede geçirmenin bir yolu bir ilacı falan yok mu? Annem eczacı anneme soruyorum zamanında dişçiye gelseydin diyor hiçbirşey söylemiyor bende o ağrıyla kalıyorum. Çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen dayanılacak gibi birşey değil bu. xS

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/02/2008 :  20:44:50  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Soğuk-sıcak üst üste ağzıma girenler sonucu çok çektim. Başka yere konsantre ol, transa geç x)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/02/2008 :  21:31:16  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evde hangi alkol varsa, rakıdır, viskidir damlat pamuğa 3-5 damla.. Sonra pamuğu ağrıyan dişinin hizasına yerleştir. Ertesi gün de doktora git.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 18/02/2008 :  21:37:20  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çektir dişi:) eğer çürüdüyse başka yolu yok
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/02/2008 :  22:10:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dolgu falan diyorlar ama xS dolgu nasıl yapılıyor :D ağrılı bir işlem mi ?

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 18/02/2008 :  23:07:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herif makinada bişey döndürüyo sonra onu dişine yapıştırıyor bu kadar.:P

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla