|
Yazar |
Konu  |
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 23/04/2005 : 22:36:45
|
Bu haberin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama yalan da değildir herhalde. Arkadaşıma bir maille gelen haberin söylediğine göre: Kentucky Fried Chicken adlı kuruluş nedense her yerde KFC olarak geçiyor. Bunun sebebinin önce Fried kelimesiyle ilgili olduğu ve yağlı olduğu için bu isimlerini Kentucky Fried Chicken olarak kullanmadıkları sanılmış. Ama yapılan araştırmalarla görülmüş ki Chicken kelimesinden kaçınılıyor çünkü bize tavuk yedirmiyorlar. Yedirdikleri şey tavuktan bozma, genleriyle oynanmış, az kemikli, eti çok, tüy sorunu olmayan bir yaratık. KFC'nin yaptıkları, bu canavarın resimleri ve videoları: http://www.kentuckyfriedcruelty.com Hayvanlarla ilgili hakları savunan ve yapılanlarla ilgilenen bir site: http://www.peta.org |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 23/04/2005 : 22:56:31
|
Yaratık mı? Bence gayet lezzetli gözüküyor. Et bol, tüy yok... daha ne olsun? [Google'dan aratırsanız bacakları ayrılmış, jöle sürmüş tavuk misali bi resim var, ona bakın ne kadar tatlı di mi?] Şaka bi yana da bize ne gibi zararı var bu canlı organizmanın? (Yok yani o kadar cahil sanmayın, anladık genleriyle oynanmış da, hayvanın geniyle oynanıldığında ortaya ne gibi sonuçlar çıkıyor sadece bunu öğrenmek istiyorum). |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213 |
İletim - 24/04/2005 : 11:05:12
|
Bu canavarlar (canavar diyorum artık kfc'ye de kentucky fried creatures diyorlar) hem genleriyle oynanmış, hem tatlı olmaları için ilaç verilmiş, hem de iğrenç işkencelerle öldürülmüş. Geçenlerde duyduğum başka bir haber daha: ABD'nin batı Virginia eyaletindeki bir fabrikada gizlice çalışan bir PETA ajanı oradaki tavukların boyunlarının kırılarak, duvarlara fırlatılarak, yüzlerine boya sıkılarak öldürüldüğünü görmüş. Ve 29 Nisan'da bütün dünyadan gelen PETA üyeleri ve Türkiye'deki hayvan hakları savunucuları saat 12'de Kadıköy KFC'nin önünde protesto edeceklermiş. |
Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın... |
 |
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 24/04/2005 : 12:15:00
|
Valla nedir bu ya.Artık yediğimiz herşeyde bir şey var.Niye kanser bu kadar artıyo?İşte bu yüzden.Çok iğrenç.Bıktık artık!!!!!!!!!!!!!!! |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/04/2005 : 12:18:48
|
Dünya'nın sonunu biz getiriceğiz... Anlamıyorum insanları öldürmek yerine, biraz daha zahmete girip tavuk almayı deneseler daha mantıklı olmaz mı? Tavuğun tüyütle kemiğiyle uğraşmamak için bize zarar verdiklerinin farkında değiller mi? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 24/04/2005 : 12:22:14
|
Artık bunun önüne geçilmesi lazım.Yoksa dodo nun dediği gibi dünya nın sonunu getireceğiz. |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|