AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 KFC - Gerçekten tavuk mu yiyoruz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 23/04/2005 :  22:36:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu haberin ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama yalan da değildir herhalde. Arkadaşıma bir maille gelen haberin söylediğine göre:
Kentucky Fried Chicken adlı kuruluş nedense her yerde KFC olarak geçiyor. Bunun sebebinin önce Fried kelimesiyle ilgili olduğu ve yağlı olduğu için bu isimlerini Kentucky Fried Chicken olarak kullanmadıkları sanılmış. Ama yapılan araştırmalarla görülmüş ki Chicken kelimesinden kaçınılıyor çünkü bize tavuk yedirmiyorlar. Yedirdikleri şey tavuktan bozma, genleriyle oynanmış, az kemikli, eti çok, tüy sorunu olmayan bir yaratık. KFC'nin yaptıkları, bu canavarın resimleri ve videoları:
http://www.kentuckyfriedcruelty.com
Hayvanlarla ilgili hakları savunan ve yapılanlarla ilgilenen bir site:
http://www.peta.org

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 23/04/2005 :  22:56:31  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaratık mı? Bence gayet lezzetli gözüküyor. Et bol, tüy yok... daha ne olsun? [Google'dan aratırsanız bacakları ayrılmış, jöle sürmüş tavuk misali bi resim var, ona bakın ne kadar tatlı di mi?]
Şaka bi yana da bize ne gibi zararı var bu canlı organizmanın? (Yok yani o kadar cahil sanmayın, anladık genleriyle oynanmış da, hayvanın geniyle oynanıldığında ortaya ne gibi sonuçlar çıkıyor sadece bunu öğrenmek istiyorum).

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 24/04/2005 :  11:05:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu canavarlar (canavar diyorum artık kfc'ye de kentucky fried creatures diyorlar) hem genleriyle oynanmış, hem tatlı olmaları için ilaç verilmiş, hem de iğrenç işkencelerle öldürülmüş. Geçenlerde duyduğum başka bir haber daha: ABD'nin batı Virginia eyaletindeki bir fabrikada gizlice çalışan bir PETA ajanı oradaki tavukların boyunlarının kırılarak, duvarlara fırlatılarak, yüzlerine boya sıkılarak öldürüldüğünü görmüş. Ve 29 Nisan'da bütün dünyadan gelen PETA üyeleri ve Türkiye'deki hayvan hakları savunucuları saat 12'de Kadıköy KFC'nin önünde protesto edeceklermiş.

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 24/04/2005 :  12:15:00  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla nedir bu ya.Artık yediğimiz herşeyde bir şey var.Niye kanser bu kadar artıyo?İşte bu yüzden.Çok iğrenç.Bıktık artık!!!!!!!!!!!!!!!

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 24/04/2005 :  12:18:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünya'nın sonunu biz getiriceğiz...
Anlamıyorum insanları öldürmek yerine, biraz daha zahmete girip tavuk almayı deneseler daha mantıklı olmaz mı? Tavuğun tüyütle kemiğiyle uğraşmamak için bize zarar verdiklerinin farkında değiller mi?

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 24/04/2005 :  12:22:14  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Artık bunun önüne geçilmesi lazım.Yoksa dodo nun dediği gibi dünya nın sonunu getireceğiz.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000