|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 19/02/2008 : 11:42:57
|
Benimde bir dişimdeki sinir hücreleri neyin ölmüş.3 Gün kıvrandım Allah kimseye o ağrıyı yaşatmasın.Resmen ağlıyorum ama acıdan değil sinirden.O kadar çok ağrı yapıyo ki yerinde duramıyosun, hiçbirşey yapamıyorsun.En sonunda dişçiye gittim (tırsarak)Dişimi deşti tamamen sonra altındaki sinirleri oldürdü.Sonra dolgu çökmesin diye kürdan gibi şeyler yapıştırdı.Sonra dolgu yaptı.
Bu arada ağrı için bebek aspirinini o dişin üzerinde çiğneyebilirsin.Alkölün içine aspirini kırıp yine dişine koyabilirsin.Birde ağrı kesici içebilirsin.Bunlar tarafımdan denenip onanmıştır :p |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 19/02/2008 : 12:01:27
|
Aspirini Ağrıyan Dişinize Koymayınız! Aspirin, bir ağrı kesicidir; etkisi ağız yolu ile alınıp kana karışınca ortaya çıkar. Fakat diş hekimleri sıklıkla, aspirinin ağrıyan diş üzerine konduğunu görürler. Dişin üzerine konulan aspirin, ağrıyı dindirmediği gibi, ıstırabıda artırır; çünkü diş etinde yara açar. Bu nedenle diş ağrısında, aspirini, eğer midenizde herhangi bir kötü etki yapmıyorsa, yutulumalıdır. Ağrıyan dişin üzerine asla aspirin koymayınız, aksi takdirde bir de diş etini tedavi ettirmek zorunda kalınabilir. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 19/02/2008 : 15:40:16
|
Yani sonuçta dün çektiğim ağrıdan daha beter bi ağrı çekmek zorundayım öyle mi  |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 19/02/2008 : 17:01:42
|
En azından bir kereliğine ve son kez! |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 19/02/2008 : 17:04:26
|
valla bana bi keresinde dolgu yapmışlardı hiç hissetmemiştim ama diş çekilecekse bilemem tabii.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|