AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/02/2008 :  12:59:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kcarakilic tarafından yazılan:

sana çok şey derdimde burası yeri değil buranın ortamını bozmak istemem ne mal olduğunuzu hepinizin ortada fazlada zeytin yağı gibi suyun üstüne çıkmaya çalışmayın İNDİRİRLER! kimin kimi nasıl ezdiği ortada şuursuz geldiniz öyle gidiyorsunuz yazık size..2 gram algılama yeteneği olur neyse tartışmak istemiyorum bu maçın skoru hatırlanırken olanlarda çok iyi hatırlanır gerekirse HATIRLATIRIZ..Sindirilmiycek bişey veririz ömür boy sindiremezsiniz tıpkı bizim varlığımızı sindiremediğiniz gibi..

edit:dedim ya burası ortamı değil neyse boşver hadi işine bak

İletiye bak çay demle Highvoltage, adamın sinirleriyle oynar. Geçen senelerde bizde kaldık "7" kişi. N'oldu? 2 gram algılama yeteneğimiz yokmuş, "HATIRLATIRIZ", "İNDİRİRİZ" arkadaş çok Kurtlar Vadisi izlemiş heralde, bak hele adam göz göre göre neler yazıyor, Gerek yok, dün gece bi hışımla yazdık, pişmanda değilim, Veselam!!!

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/02/2008 :  14:54:42  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kurtlar vadisini izlemiyorum
sizin 7 kisi kalmanizla bu ayni sey degil
dun gece belki macin stresiyle biraz sert seyler yazmisim galiba eger fazla ileri gittiysem ve saygisizlik yaptiysam ozur dilerim ama sizin iletilerinizinde pek sudan cikmis ak kasik oldugu soylenemez o stresle gorunce iletileri bunlari yazmisim acikcasi bende pek pisman degilim ama bu saygisizlik veya hakarete kaciyorsa dedigim gibi ozur dilerim..benim galatasaraya bi lafim yok birtek lincoln ve hakeme lafım var lincoln hakem neyse oda oydu hakemi zaten anlatmaya gerek yok herkes gördü..ama yinede bu maçın skorunu aşırı şekilde etkileyen hakem oldu..haluk ulusoy gitti şimdide hakeme diyorsunuz bu hakemde haluk ulusoyun kırıntılarından birisi elbet temizlencek ve o zaman düzgün adaletli içinde taraf tutma olayı olmayan zevkli maçlar izleriz..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 28/02/2008 :  15:22:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kcarakilic tarafından yazılan:

dun gece belki macin stresiyle biraz sert seyler yazmisim galiba eger fazla ileri gittiysem ve saygisizlik yaptiysam ozur dilerim ama sizin iletilerinizinde pek sudan cikmis ak kasik oldugu soylenemez.

ilk bana saygısızca şeyler yazdın.peki benim attığım iletide tahrik içerici veya saygısızca bişi varmıdır?

"valla hakemde bi numara yok.artık kimsede federasyon gs yanındada diyemez.
eze eze maçı kazandık.
luganonun kırmızı görüceğini daha maç başlamdan tahmin etmiştim nitekimde öyle oldu.

fenerli arkdaşlar artık bidahaki seneye kaldı sizin kupa :D"

hala hakem gs yanındaydı diyorusun.pes artık bu kadarınada.haluk ulusoyu gönderdiniz.istediğiniz gibi 6+2 yabancı oyuncu sistemini getirttiniz.
çıkıpta haluk ulusoyun kırıntıları diyosun adama.unutmaki bundan 2 yıl önce gs'nin fenere 4-0 yenildiği maçıda bu hakem yönetmiş o zman hakemi yere göğe sıdıramıyodunuz.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 28/02/2008 :  15:45:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gaaasssaraylılar 9 kişi BIRAKILMIŞ takımı son dakika golüyle yendiklerinde dışarıya çıkıp tur atıyorlarsa orada durup düşünmek lazım.Hemde kupa çeyrek finalinde oluyorsa düşünmek lazım.Utanmasalar stadda sabahlıyacaktı taraftarlar.

Bu arada 9 kişi kalmış takıma baskı kuramayanın alnını karışlarım.Maçta 14 sarı kart 4 de kırmızı olmuş.90'ı bölün 18'e oyunun ne kadar durduğunu ve hiç zevk alınmadığını görürsünüz.Ben hiç zevk alamadım şahsen.Zaten gslisi fblisi isyan etti.

NOT:LINCOLN çıkıp ben küfür etmedim demiş.Ama onun takım arkadaşı ve o anda yanındaki Barış "Annesine küfür etmedi sadece onu söyleyebilirim" demiştir.Bu nasıl iştir anlayamadım.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 28/02/2008 :  15:49:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kcarakilic bende fanatik denilecek düzeyde fenerbahçeliyim ama burda konunştuğumuz kişiler forumumuzun saygın kişileri abilerimiz bir bakıma bu kadar sert konuşman anlamsız bence yani hakemin yanlış işler yaptığını daha iyi bir üslupla söyleseydin daha güzel olurdu neticede burası seviyeli bir forum böyle tartışmalar olmamalı diye düşünüyorum.. tamam sonuçta hepimiz bir takımın taraftarıyız ancak bu birbirimizi kıracak düzeyde şiddete ulaşmamalı diye düşünüyorum.. Bence biraz sakin. =)

saygılar...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000