AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 28/02/2008 :  17:14:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bugün baya kişiyle atıştım. Kim haklı kim haksız, kim iyi oynadı kim oynayamadı diye...

Şunu söyleyeyim ki iyi oynayan Galatasaray'dı.Fener hiç etkili oyun sergileyemedi. Anca Gökhan gibi genç bir cevherimiz, kendi yarttığı pozisyonda gol buldu o kadar... Kezman,semih..vs kaç kere top ayaklarına gelmiştir?

Lugano'nun 2 sarı kartıda haklı verilmiştir. Daha birde seyircilere hareket çekiyor! Fakat gökhan'ın 2.sarı kartında şüpheliyim biraz gökhandan sonra alex'te taç kullanırken gene aynen öyle bir olay oldu. Alex'e kart çıkmadı. Selçuk'un yaptığıda çok yakışıksız birşeydi. Tamam barış ayıp edip elini uzatmamış olabilir ama onunda onu öyle itmesi çok yanlış.

Gelelim volkan-lincoln kavgasına... Yahu takımın golu atmış son dakikada turu atlayacan sevinmeye mi koşarsın küfür etmeye mi? Tamam hadi küfür olmuştur diyelim. Volkan öyle yeni yetme bir kaleci değil. Profosyonel bir futbolcu hiç takmamalı bu tür durumları. Sahada ne küfürler döndüğünü anlamak için dudak okumaya gerek yok. Sadece lincolnun golden sonra ettiği küfür mü ağrına gitti Volkan'ın? Bence son dakika golü yiyince bunu hazmedemeyen volkan olayı çıkarttı. Bir oyuncunun çelik gibi sinirleri olmalı. Volkan ne dedi? Anneme ablama küfür etti. Tribünlerde marş halinde küfürler ediliyor. Bunlara niye dalmıyor? :)

Kısaca Fener oyuncuları bu maçta profosyonellikten uzaktılar...Fakat Galatasarayda öyle harika bir oyunda sergilemedi.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/02/2008 :  17:17:37  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
"eze eze maçı kazandık." burası sence ne olabilir?
4-0 maçta hakem kaç tane hata yaptı?
keşke bu maçı fırat aydınus yönetseydi bence en iyi hakemlerden birisi zaten onun yönettiği maçlarda da bu kadar hata falan olmuyor oyuncular birbirine girmiyor tam tersine dost olarak sahadan ayrılıyor birbirlerine formalarını veriyorlar..hala hakemi savunmaya çalışıyorsanız gerçekten şüphe ediyorum..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 28/02/2008 :  17:24:50  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizlere yakışmayan bu sidik yarışını sürdüren kim olursa olsun üyeliği kilitlenecektir. Daha saygı çerçevesinde mesajlar yazmaya özen gösterelim. Tartışma sınırlarını fazla zorlamayalım.

Cüneyt Çakır'ın yaptığının hakemlik olmadığını şimdiye kadar aşırı Galatasaray partizanı olan Adnan Polat da "Fenerbahçe'ye karşı olan şanssızlık zincirimizi ancak böyle saçmasapan bir maçla kırabilirdik..." derken, hakemin kararları her iki tarafı da çileden çıkarırken, yanlış verdiği (kelimede derin anlamlar aramayın, "tartışmalı", tamam) iki sarı kartın iki oyuncunun oyundan ihraç edilmesine sebep olurken.. kabul etmemek.. Gelip şöyle böyle yendik veya yenildik ama ezilmedik, her türlü yenerdik olm sizi 8 kişiyle de zorladık vik vik diyen hafiften Hıncal Uluç'laşmaktadır, kendine dikkat etsin. :D

Maç sonucu 2-1 Galatasaray lehinedir, değişmeyecektir. Yaptığınız her holiganca yoruma not verilip, notlar toplamının standartı geçtiğinde maçın tekrar edileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kişiye sunduğunuz tezat düşünce kişiyi kendi tarafınıza çekmekten öte size olan tarafını sivrileştirmektedir. Bu sebeple daha yapıcı içerikte mesajlar göndermeye dikkat ediniz.

Bitti.

Edit: Elimden geldiği kadar tarafsız yorum yapmaya çalıştıysam da.. Baktım, olmamış, mazur görün. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 28/02/2008 :  17:37:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eze eze kelimesinin hiçte tahrik edici bir cümle olduğunu düşünmüyorum.
sadece o şekilde yendiğimizi düşündüm ve yazdım.
hakeme gelince asla hakemi savunmuyorum.gerçekten maçı kötü yönetti.sık sık oyunu durdurup seyir zevkini bozdu.
lugano ve volkana gösterdiği kartlar kesinlikle doğruydu ama gökhana gösterdiği kart için tam olarak bişi diyemeyeceğim.

sonuç olarak bu tür olaylar her zamn gs-fb derbisinde yaşanıyor.
inş lig'de oynanacak maçta bu tür olaylar olmaz.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/02/2008 :  17:50:09  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
belki sana öyle gelmiyor olabilir ama ben kendi tarafımdan baktığımda bunun tersini görüyorum..eğer gerçekten öyle olsaydı zaten ben senden önce derdim eze eze yendiler bizi diye ama böyle olmadı işte..ligdeki maça adam gibi bir hakem düşerse eğer zaten sonucu görüp yorum yaparız..umarım düzgün bir hakem düşer ve bu tür olaylar yaşanmaz

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000