AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 İzmir Anadolu Öğretmen Lisesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 16/05/2008 :  09:25:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burdaki esas sorun kelimenin yazılışının yanlış olması değil.Beni şaşırtan kısım soru kısmıydı.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 16/05/2008 :  11:52:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anlatım bozuklukları diz boyu... Tayin yerine "tahin" demek yanlış olduğu gibi, doğrusunu öğrenmeme ısrarı da ayıptır. Basit bir harf hatası diye geçiştirmeyelim lütfen. Bence sen o kelimeyi zaten öyle biliyordun. Diyelim ki klavyen sürçtü, o zaman bu duruma düşmemek için iletilerini göndermeden önce kontrol etmeni tavsiye ederim.

Yukarıda bahsettiğim anlatım bozukluğuna gelince; ikinci iletinde, "scrambler cok aydır bu forumdasın" cümlesindeki 'çok aydır' yerine 'uzun zamandır' ifadesini kullanman daha uygun olurdu.

Bu iletimin amacı kimseyi rencide etmek, küçümsemek değil. Sadece duyduğum rahatsızlığı dile getirmek. Kelimeleri yanlış biliyor olabilirsiniz ama, bunları düzeltmenin kolay bir yolu var. TDK sözlüğünü kullanın! Benim de pekçok bilmediğim sözcük var. Ama ben tam olarak bilmediğim kelimeleri buradan bakıp, öğrendikten sonra kullanmayı yeğliyorum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 16/05/2008 :  12:05:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O değilde bi Seval hoca vardı, ona n'oldu? :)
Sayfanın En Üstüne Git

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/05/2008 :  19:53:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi bb bu forumdaki üyelik sürem bu kdr olcakmış
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 16/05/2008 :  19:59:10  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
of bi vaka daha sith lord da aynısısnı yapmıştı.Kilitlenmek için imzaya küfür yazmış.Allahım sen bu foruma akıl ver...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000