|
Yazar |
Konu |
scrambler
Üye
Turkey
İleti 380 |
İletim - 16/05/2008 : 21:17:24
|
Ne oluyor ya... Bugünlerde çok mu kırıcı olmaya başladım? Heralde ben farkında olmadan sizi kırıyorum. Bu durumdan dolayı hepinizden çok ama çok özür dilerim!.. Ammavelakin karanga; sen küfredenken, bizden nasıl bir uyarı da bulunmamızı istersin? O uyarıyı yapsak bi' dayak yemediğimiz kalır heralde. HighVoltage'a da katılıyorum. Takıldığın/bilemediğin bir kelime olursa TDK'ya bakmak en doğru olandır. Ben bile seni uyarırken ( sana göre öyle değil amaa..) ben mi yanlış biliyorum , onu uyarırken ben uyarılmayayım diye imla kılavuzuna baktım, ki sen bu hatayı yapansın, ilk başta senin bakman gerekliydi.
TEKRAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM! İNŞAALLAH BENİ YANLIŞ TANIMAMIŞSINIZDIR!..
Bu arada HighVoltage: ''Diyelimki klavyen sürçtü, o zaman bu duruma düşmemek için iletilerini göndermeden önce kontrol etmeni tavsiye ederim.'' cümlesindeki '-ki' ekine dikkat eder misin (diyelimki=yanlış, diyelim ki=doğru) ? Eminim ki dikkatinden kaçmıştır... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
|
|
HighVoltage
Yönetici
Turkey
İleti 1108 |
İletim - 17/05/2008 : 02:08:30
|
Evet, iletimi kontrol etmeme rağmen gözümden kaçmış. Düzelttim. Görüldüğü üzere herkes birbirini uyarabilir, bunda alınacak bir şey yok. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|KRONDOR|
Editör
Turkey
İleti 8269 |
İletim - 18/05/2008 : 08:06:17
|
karanga'nın üyeliği kilitlenmiştir. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
|
|
amazonseval
Üye
Turkey
İleti 2 |
İletim - 17/09/2010 : 20:03:43
|
Arkadaşlar, Ben Seval Öğretmen. İzmir Anadolu Öğretmen Lisesi'nden 2006 yılında ayrıldım. Ayrılma nedenim okulun yatılı okula dönüşmesi nedeni ile evime 45 km uzakta olması nedenlerinin birlikte getirdiği zorluklar. Bu nedenle eş özrü ile başvuruda bulunup Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi'ne atandım. Ancak bunun 2008 yılında ben Bandırma Anadolu Lisesi öğretmeni iken merak konusu olması düşündürücüdür. İzmir Anadolu Öğretmen Lisesi mükemmel bir eğitim yuvasıdır. Bu okulun öğretmeni olmak bana her zaman gurur vermiştir.Bu "meraklı" gönderi, İzmir Anadolu Öğretmen Lisesi'nden ayrılmamın sanki başkaca bir nedeni varmış gibi bir şüpheye fırsat verdi. Bu nedenle benimle ilgili bu gönderiyi sitenizden kaldırırsanız çok sevinirim.
Seval Kaya Sönmez |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör
İleti 6191 |
İletim - 17/09/2010 : 20:14:18
|
Mesajı isteğiniz üzerine temizledik Seval hanım. |
|
|
Konu |