AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 En İyi Taraftarlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 18/05/2008 :  01:18:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen nasıl diyorsan öyledir abi!.. Sana karşı boynumuz kıldan incedir..

Bana göre en iyi taraftarlar; Liverpool'un, Marsilya'nın, Porto'nun ve Beşiktaş'ın taraftarlarıdır!..

Şansa bakın ki bu 4 takımda bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta bulundular...

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 18/05/2008 :  02:28:49  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
132 desibel... fazla söze ne hacet :)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 18/05/2008 :  08:01:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

Beşiktaş taraftarı

90 dakika susmadan takımını destekleyen, deplasman maçlarında; rakip taraftarlara tezahüratlarını dinleten Türkiye'nin en büyük taraftarıdır.

"Ses kuvvetli olunca hakemi ve karşı oyuncuları baskı altına alamıyorsunuz"

Bu ne demek ya? Hakemi ve rakip oyuncuları baskı altına almak için çocuğunu karısını kaçıralım öyle baskı altına alalım o zaman. Alkışla adrenalin pompalanmaz 23 Nisan da şiir okuyan çocukları alkışlayın siz.

Sevmezsiniz, hoşunuza gitmez eyvallah da bari oturduğunuz yerden bok atmayın gidin bi İnönü Stadı'na Beşiktaş'ın maçını izleyin.

Hala aynı görüşteyim.Ayrıca bu kadar sinirleniceğinizi ve ya bu kadar büyüteceğinizi bilsem yazmadım görüşlerimi.Yannız ben şunu demek istedim; Fenerbahçe-Chelsea maçında Chelsea bir gol bulsa rahatlıyacaktı ve seyirci alkışlarıyla oyuna o kadar tempo verdi ki 1 top direkten döndü bir pozisyon gol oldu.Ondan sonra da Chelsea pozisyona giremedi.O taraftarın yerinde BJK taraftarı olması biraz tuhaf geldi bana.Tabiki bu sizin görüşünüzdür.Bu arada TSL'de kaç tane deplasman var Allah aşkına.Çoğu şehirde ev sahibi takımın seyircileri azınlıkta kalıyor.

Ekleme: Sivasspor maçında yenilmenin sebebi taraftar değil miydi?BJK Sivas'ta berabere kalsaydı şu anda 2.'idi.Takımına maç kaybettiren bir taraftar nasıl iyi bir taraftar oluyor anlamıyorum.Yenildikleri maçtan sonra Baki'ye küfür edip yuhalayıp, yendikleri zaman 3'lü çektir diyen taraftar takımını sürekli desteklemiş mi oluyor?İlginç:S

Ya dediğiniz gibi tribünden farklı TV'den farklı görünüyor.Ya da siz at gözlüğü takmışsınız olaylara öyle bakıyorsunuz.

Valla evet oturduğum yerden gözlemledim ve oturduğum yerden yazdım bunları.

Tony, takımları berabereyken ya da mağlupken susmuyorlar demiş.Fb maçında gördük 2. golü yiyince susup susmadıklarını.Bu arada İçerde 2-1 dışarda 8-0 örneğini vermişsiniz.Bu örneği veriyorsanız Lig tablosuna bakınız.BJK deplasmanda içerdekinden daha fazla puan toplamış.

Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım çünkü sonunda takım kavgasına dönecek gibi duruyor.Sadece şunu söyleyeyim oturduğum yerden (o kaba sözcüğü kullanmayacağım) konuşmuyorum, bilerek konuşuyorum.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 18/05/2008 :  08:14:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Süper Lig'de bence Çarşı'dır... Onlar kadar ateşli taraftar görmedim ben... Adana Demirspor'un Şimşekler Grubu'nu bilen var mı aranızda?

Edit: Avrupa'ya gelirsek Liverpool diyorum...

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 18/05/2008 :  19:02:05  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bjk taraftarını sadece süper lig seviyesinde göstermek yanlış çünkü gerçekten farklı,yani avrupa'daki bir çok taraftardanda çok farklı...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000