AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 boy uzaması
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 08/06/2008 :  20:24:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak ben yaşıtlarıma göre uzunum. Sabahları kahvaltıda sadece mısır gevreği yiyorum dengesizde besleniyorum ama uzuyorum nasıl iş bende anlamıyorum.:) Ama sporun etkisi bambaşkadır gerçekten ayrıca boyun bu kadar kısaysa emin ol birden acaip uzayacaksın. Spor yapan ve kısa olan çoğu kişide öyle olur.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 08/06/2008 :  20:30:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
umarım öyle olur çünkü basketbol çok sevdiğim bi spordur ve eli,mden geldiği kadar çok oynarım işşallah uzarım

babam hep edr saçların uzarsa boyunun uzamasına engel olur die acaba bu doğru mu??
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/06/2008 :  21:00:21  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Delicesine, kendinden geçerek, hoplaya zıplaya, kontrolsüzce beton üstünde basket oynarsan boyunun uzayacağı varsa da uzamaz. Yüzmek ise uzun boydan çok fit bir vücut sahibi olmanı sağlar ki bence çok daha mühim bi'şey.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 08/06/2008 :  21:05:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fit bi vücuda sonrada sahip olabilirim ama boyumun uzaması bi yere kadar
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/06/2008 :  22:43:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenotipini yargıla bence sen.Boyun sporla filan alakası yok onlar tabiki yardımcı olur ama fenotip neyse odur bence.

Bu arada parkede oynananınca farklı bir olay mı oluyor Dodo sokakta oynarsan filan onu anlayamadım.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000