|
Yazar |
Konu  |
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 09/06/2008 : 11:55:06
|
Boyunu uzatmanın en güzel yolunu sana söyleyeyim.Kesinlikle uzuyor.Bunu lisede bir arkadaşım bana sormuştu, kendiside çok kısa boyluydu ve yakınıyordu. Bende ona şu cevabı verdim; Kendinle barışık ol.Başkalarının ne dediği umrunda olmasın.Olgun bir kişiliğin olsun.Başkalarının söylediklerini kafana takmayarak, onların seninle dalga geçmesine izin verme... Kısacası; kendinle barışık ol. Boyun o zaman devleşecektir.
|
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 09/06/2008 : 13:46:33
|
alıntı: Lenin tarafından yazılan:
Boyunu uzatmanın en güzel yolunu sana söyleyeyim.Kesinlikle uzuyor.Bunu lisede bir arkadaşım bana sormuştu, kendiside çok kısa boyluydu ve yakınıyordu. Bende ona şu cevabı verdim; Kendinle barışık ol.Başkalarının ne dediği umrunda olmasın.Olgun bir kişiliğin olsun.Başkalarının söylediklerini kafana takmayarak, onların seninle dalga geçmesine izin verme... Kısacası; kendinle barışık ol. Boyun o zaman devleşecektir.
Bu manevi tabi ama kızlar bunla pek ilgilenmez Şaka bir yana kesinlikle haklısın... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 09/06/2008 : 17:33:13
|
teşekkür ederim dikkate alıcam
bana moral vermek için mi dedin lenin yoksa o arkadaşının boyu gerçekten uzadı mı?? |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 10/06/2008 : 01:29:32
|
Süt filan hikaye , basketbol sahane , sen basketbol oynamaya devam et düzenli olarak , o etkisini elbet gösterir 15-16 yaslari boy atma yaslaridir daha o yasa gelmedin henüz dert etme :) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 10/06/2008 : 10:22:07
|
alıntı: killer_ar_ar tarafından yazılan:
fit bi vücuda sonrada sahip olabilirim ama boyumun uzaması bi yere kadar
İnan bir yaştan sonra olmak o kadar da kolay değil. Şahsen 1.95 boyunda olup çelimsiz, kırılgan bi'şey olacağıma, 1.85 olup fit bir yapıya sahip olmayı her zaman tercih ederim. Sen sadece boyunun uzamasına dikkat edip çok zayıf veya çok şişman olduğun zaman, ilerde, kilo alıp verme işi sana şu anki kadar rahat gelemeyecek.
alıntı: Bu arada parkede oynananınca farklı bir olay mı oluyor Dodo sokakta oynarsan filan onu anlayamadım.
Parke zemini yumuşak, beton bildiğiniz üzere serttir. Sertlikte diz kapağındaki büyümeyle ilgili bir sıvı var, onu azaltıp, dizlerinize zarar verir. Bu da sizin potansiyal boyunuza bile ulaşamamanızı sağlayacaktır. Bunu farklı zamanlarda beni dışarıda oynarken gören +1.95 basket ve yüzme antrenörlerim söylemişti. Görünen köy kılavuz istemez diyip pek de mantık aramadım aslında o zamanlar. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|