AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 OKS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 09/06/2008 :  22:11:08  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende bu sene girdim gerçekten bu kadar saçmalık olmaz normal dersane okul sınavlarında en yüksek neti 65 olan arkadaş 75 yaptı. millet en yüksek netini bu sınavda yaptı 90 ı geçeeyen ful yaptı bende 80 civarı yaptım İnşallah açıkta kalmam. Bari sınava giren 975.000 kişinin 500.000 kadarı kitapçığı yanlış işaretlemiş olsa :SSS:::SSS:::SSS:::SSS:::SSS:::SSS:::SSS:::SSS

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 10/06/2008 :  09:32:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim arkadaşım İstanbul Atatürk Fen için çalıştı çocuk 96 net yaptı netini görünce sevindi ama başkalarının netini görünce şoka girdi tabi girebilcekmi bilmiyoruz..

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 10/06/2008 :  16:26:51  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk 3 okulun kontejanı kadar 100 yapan vardır bakalım nasıl halledicekler sıralamayı birde milli eğitim bakanının kızı bu sene oksye girmişse össye de bizimle giricek yani off :)

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 10/06/2008 :  16:30:12  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Artist tarafından yazılan:

İlk 3 okulun kontejanı kadar 100 yapan vardır bakalım nasıl halledicekler sıralamayı birde milli eğitim bakanının kızı bu sene oksye girmişse össye de bizimle giricek yani off :)

Bu yaklaşıma çok güldüm işte şanslı nesil...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/06/2008 :  22:48:00  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Milli Eğitim Bakanı'nın Milli Eğitim Bakanı'nın kızının 100 yapmadğı sürece sınavın bu kadar kolay geçmesinin pek de etkilemediğini belirteyim.

Sınava gelirse, bu kadar saçma olur yani.. 120'den 8 kere 4'ü çıkar, 2 kesri topla vb. matematik soruları vardı..

Acil Edit: Milli eğitim bakanı girmedi ki sınava x)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000