AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 OKS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 10/06/2008 :  23:05:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlginç olan Adana'da 11 tane 100 netim var diyen varmış. İstanbul'daki Final Dershanelerinin sadece 1 şubesinden 11 kişi 100 yaptım demiş. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 10/06/2008 :  23:21:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle öyle yav çok çok kolaydı sınav.Matematikteki bütün yanlışlarım işlem hatasından ya inanamıyorum insan sınavda öle bişey oluyoki çok basit soruları yapamıyor.Kahretsin ya bu kadar emeğim boşa gitti gibi birkaç gereksiz yanlış yüzünden çok üzülüyorum çok daha iyi yapabileceğim bir sınavdı:(

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 11/06/2008 :  10:19:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olsun yine de kötü değil. Geçen senelerde girmiş olsaydın 87.33 net çok iyi bir netti fakat bu sene soruların kolay olmasından dolayı çok iyi sayılmıyor. İstanbul da bir sürü Anadolu Lisesi var ve muhakkak birine yerleşeceksindir. Fakat hedefin Fen lisesi ise bu sene biraz zor gibi görünüyor senin için. Yine de tebrikler. Genelde netler 75-85 arası diye duyuyorum. Yani 87.33 netin seni bir çok kişiden üstün tutacağını tahmin ediyorum. Bu arada bende şöyle bir baktığımda Fen bilgisi bölümünün özellikle biyoloji bölümünde gerçekten güldüğüm sorular var. Biraz kasmışlar herhalde nasıl kolaylaştırabiliriz diye ama değişen bir şey yok. Konu eksiği olan, yorumlama yeteneği olmayan özellikle bu sınavda konu eksikliğinden çok yorum eksikliğinin olması bir öğrenciye dezavantaj getirdi. Sosyal, Fen ve Türkçe de sırf bilgiye dayalı soru sayısı çok azdı. Ya bir ya iki taneydi. Mesela ben geçen sene 70 net yaptım ve Aydın'da iyi bir anadolu lisesinde okuyorum şu an. Fakat bu sene girip te 70 net yapmış olsaydım herhalde hiçbir Anadolu Lisesine gidemeyecektim. Yani demek istediğim kolay olması ya da zor olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Bence bu sene Oks sınavına girenler puanına göre değil sıralamasına göre tercih yapmalılar.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 12/06/2008 :  00:18:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen eşşek gibi hazırlat milleti sınava, sonra gel böyle sorular sor.. Ondan sonra çalışanla çalışmayn aynı neti yapsn, ayıp..
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 12/06/2008 :  09:30:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oks kolaylaştı sıra şimdi Öss de..

ÖSS'de sorular geçen yıldan daha kolay
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, 15 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek ÖSS'de, hem kolay hem de zor sorular olacağını belirterek, ''Genel zorluk derecesi itibariyle geçen yıldan daha zor olmadığını, belki daha kolay olduğunu veya aynı düzeyde olduğunu söyleyebilirim'' dedi.

Pazar günü yapılacak ÖSS'ye 1 milyon 530 bin adayın gireceğine işaret eden Yarımağan, adaylara sınava giriş ve kimlik belgesi ile fotoğraflı bir kimliklerini yanlarında getirmeyi unutmamaları uyarısında bulundu.Yarımağan, ''Sınava giriş belgesinin aslı olmadan adayların sınava girmeleri mümkün değil. Onun için sınava giriş belgelerini iyi korusunlar. Sınava giriş belgelerini unutmamalarını öneriyorum. Sınav sabahı telaşa kapılmamak için sınava giriş kimlik belgelerini, fotoğraflı bir kimliklerini, kalem, silgi, vesaire malzemeleri sabah kolay bulacakları bir yere koysunlar ve vakitlice sınav yerlerine gelsinler'' diye konuştu.

Anlaşılan haftasonu bir sıkıntı daha olacak bu kolay sorularla..

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000