Ya ben bu olaya çok sinir oluyorum.Nasl oluyorda Diablo ve Dungeon Siege en iyi FRP-RPG oyunu oluyor yaa.Karakterinin bir iki özelliğini geliştirince o oyun RPG oluyorsa Freedom Force'da bir RPG o zaman..FEP-RPG türünde en azından bir konu olmalıdır.Böyle hareket eden herşeyi vur tarzı oyunlar RPG değil Hack&Slash falan oluyor.Bence en iyi RPG Arcanum(ve Fallout tabiki)en iyi FRP ise Baldurs Gate serisidir(onlardan aldığım tadı başka hiçbir oyunda alamdım)
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Aynen katılıyorum wizardraistlin, bu tip oyunlara frp&rpg denilerek baldurs gate ve fallout taki yaşıyo olma hissine saygısızlık etmiş olunuyor. Ya da eğer diablo filan frp ise, baldurs gate e yeni bi isim bulmak gerekir.
some are born to sweet delight; some are born to endless night
Onlar sadece oyunların yanlış türlere katılmasını eleştirdiler sanırım,zevkine laf etmediler,bence eleştride haklılar da çünkü konuşma bile geçmeyen Diablo'da role playing yapmak imkansız.En iyisi ne derseniz bilmiyorum kaç kere söyledim ama Baldur's Gate 2.