Baylar kimseyi zevkleri yüzünden eleştiremessiniz bunlar herkesin kendi düşüncesi
bu arada ben sadece RPG oyunu yazdım frp istiosan Icewind Dale
Bak şimdi!!!Abi sağol yani gecenin bir vakti burada gülerek milleti uyandırıyordum az kalsın.Ya ben senin oyun zevkini eleştirmedimki.Banane Diablo'yu seviyorsan.Kimse bir başkasının zevkine karışamaz.Yani Ben Baldurs Gate seviyorum diye gelemez kimse tepeme.(Tepelerim cidden).Ben CKose'ninde dediği gibi Diablo'ya FRP&RPG demene kızdım sadece.Çünkü RPG oyunları bu kadar basit değildir.Bir konusu olur.Şehir dışında gördüğün her varlığı indirmezsin.Bazı düşmanlarınla savaşmadan anlaşabilirsin.Konu bir başladımı kitap gibi uzar.Diablo bir Hack&Slash oyunudur.RPG bile değildir yani(Geçen dergilere bakarken dikakt ettimde böyle her level atlamalı sistem RPG olsaydı Dinosours diye bir RPG vardı etrafta.)FRP için Baldurs Gate ve İcewind Dale RPG için Fallout ve Arcanum örnek verilebilir.Sence en iyi tek kişilik oyun Diablo 2.Bence en iyi(her anlamda en iyi.Konu,karakterler,etkileşim,derinlik)oyun Baldurs Gate'dir(Millet isterse kzısın ama ben heryerde Diablo RPG değildir savaşını vermeye devam edeceğim.Bu isim FRP&RPG adı altında anılmamalı.)
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Bence üstün görüntü kalitesi ve etkileyici storyline'ıyla NWN en iyi RPG.BG2 2. , Morrowind 3., BG1 4. ve IWD2 5. en iyi RPG'ler.
Diablo serisini RPG'den çok ''Action Game'' tarzında görüyorum ve ancak Action tarzının içinde değerlendirebilirim.Diablo seven arkadaşların görüşlerine saygı duyduğumu da eklemek isterim