|
Yazar |
Konu  |
wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457 |
İletim - 11/08/2003 : 13:10:20
|
Arcanum güzeldi yaa.Tamam smokinli Elfler elleri çeplerinde takım elbiseli hobbitler falan bozuyordu işi ama(tabi adları hobbit olarak geçmiyordu)Oyun eğlenceliydi.Ayrıca o tabancaları kullanma yeteneğine bağlı işliyor isabet oranı.hatta biraz ilerlersen süper silahlşar bulabilirsin.Ama oyundaki tüm grup üyelerinin konuşmaması(ses olarak)canımı sıkan bir özellik.Ayrıca bazen turn bazlı savaş sistemi sıakbiliyor(gerçi turn olamdanda yapabilirsin ama çok kasar)bu arada o dragonlance oyunlarını bulabileceğim bir adres alabilirmiyim? |
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D |
 |
|
Cenghis Khan
Üye

Turkey
İleti 23 |
İletim - 25/08/2003 : 19:30:49
|
alıntı: Lightning tarafından yazılan:
alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
konuyu pek saptırmak istemiyorum ama dikkatimi çekince sorayım dedim. Arcanum nasıl bir oyun, almaya değer mi? smokinli elf olayı nedir?
Şöle anlatiim ki bizim ark alıştı (eleman frp den çakmıyo sırf adam tavsiye etti diye almıştı hatta almadan önce arcanum arcanum diye çıldırıyodu hakkında hiçbir bilgisi olmadan) bende ondan gördüm baktım her yerde övüyolar alıp bi oyniim dedim ve yarım saat oynadıktan sonra kustum ve hemen ark a geri verdim. oyun şöle: normal frplere göre birazdaha gelecekte geçiyo( böle takım elbiseli smokinli elemanlar var). o smokinli elf olayıda o. karakter seçiyosun elf olarak meseelaa, sonra elbise illa smokin olcak diyolar!(yani galibaa öleydi)he sonra biraz paranvar ve o paralarla don külot smokin kılıç pıçak daş sopa tapanca(!) gibi şeyler alıyon(e tabiii özenip tabanca alıyon ki bu tabanca tek doldurmalılardan ve mermisi kendinden pahalı meretin vede bir iti bile 3-4 vuruşta öldürüyo!!!). yani oyunun grafikleri zaaten Allah'lık ne diyim daha?? oynamaya değer bir yan bulamadım ben walla. sen "ben bulurum" diyosan bi dene oke???
BWAHAHAHA!!!NIHAHAHA!!!  Smokinli elf ve tabanca kullanan takım elbiseli hobbit ha?Çok komik ve harbi İĞRENÇ. Bu oyunu üreten elemanlar harbi Tolkien'den falan nefret ediyor olmalı.Fantazi dünyasının en gururlu ırklarından elflere smokin giydirerek karizmalarını çizmekle kalmayıp adamları palyaço yapmışlar.Bu Arcanum oyununu iyi ki duymamışım |
The revolution in the RPG world:NWN |
 |
|
Cenghis Khan
Üye

Turkey
İleti 23 |
İletim - 25/08/2003 : 19:32:53
|
alıntı: Legolas_Junior tarafından yazılan:
Ben Arcanum`dan baskasini tanimam...O kadar ozgur baska fantasy oyunu var mi?...
Bence RPGler içinde en özgür olanı Morrowind. |
The revolution in the RPG world:NWN |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/08/2003 : 20:07:51
|
alıntı: Bence RPGler içinde en özgür olanı Morrowind.
Morrowind benim için hayal kırıklığı oldu serbestlik bakımından. Serinin bir önceki oyunu Daggerfall'da çok daha özgürdük. Harita daha genişti ve gidebileceğimiz yerler çok daha fazlaydı. Karakterimizin giysilerini iç çamaşırlarına varıncaya dek değiştirebiliyorduk. Ancak oyundaki tek sorun sürekli hata çıkarmasıydı. Hatta oyun tarihinin en hatalı oyunu bile olabilir (oyunda rastladığım en komik hatalardan biri farenin üzerinden annesine yazdığı bir mektup, iskeletten de gelinliğe benzer bir giysinin çıkmasıydı ) Buna rağmen çok zevkli bir oyundu. Ancak Morrowind gerek grafikleri, gerekse Daggerfall'dan sonra en serbest oyun olmasıyla RPG oyunları arasında iyi bir yer edindiğini inkar etmek yanlış olur elbette. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 26/08/2003 : 18:16:51
|
Morrowind benim her bakımdan hoşuma giden bir oyun, belki D&D oynadığımdan, belki de oyunun tipi ne olursa olsun baştan aşağı kara zırh giyip, elinde simsiyah bir çekiç savuran bir Kara Şövalye'yi görmeyi sevdiğimden. Ek paketler (Tribunal&Bloodmoon) ve Plugin'ler ile oyun çok daha eğlenceli oluyor. En iyi RPG oyunu? Bir demir madenindeki sorunu çözmenizle başlayıp, Cinayet ve katillerin tanrısı Bhaal'ın gücünü emip Tanrıça olmaya çalışan bir deliyi yokedip, tanrısal güce ulaşmanızla son bulan Baldur's Gate serisi. Icewind Dale 2 de hiç fena değil...Bard'ların konuşmalarına hala hastayım: "My blade so strong, my savvy great, while I laugh and jest, you meet your fate..."
|
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|