AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

darkpower555
Üye

İleti 2

İletim - 30/03/2006 :  11:52:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bahri_oyun tarafından yazılan:

Bence en iyi oyun Final Fantasy IX

eet en son Final Fantasy X'u oynadım ama 9un yerini tutmadı!
12 ve 11i daha oynamadım ama güzele benziyolar afişler ve internetten resimlerine baktım güzel olmaları lazım!!!

Final Fantasy ve Ultima Online en ii oyunlar dierleri arkadan gelir ama bide dungeon siege war ehueheheu
Sayfanın En Üstüne Git

darkpower555
Üye

İleti 2

İletim - 30/03/2006 :  11:56:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ckose tarafından yazılan:

Benim Arcanum'da sevmediğim "smokinli elf" gibi tiplerdi.Kendimi hiçbir karaktere uyduramayınca ve istediğim gibi bir dünya olmadığını anlayınca oyuna direk bir antipati ile başladım ve sevmedim.Ben tamamen "eski yöntemlerle" dolu,belki bir-iki teknoloji eklemesi olabilecek oyunları seviyorum.

oyun zevkin iyiymiş :D :))

Final Fantasy ve Ultima Online en ii oyunlar dierleri arkadan gelir ama bide dungeon siege war ehueheheu
Sayfanın En Üstüne Git

arsat
Üye

İleti 192

İletim - 02/04/2006 :  16:11:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sacred derimm sadece bi yerde bug var onu da "wasser" yasarak halledebiliyosun
Sayfanın En Üstüne Git

Blaxis
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 15/04/2006 :  19:54:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıkçası World of Warcraft RPG arayanlar için ideal,online olmasın derseniz Fable:The Lost Chapters oynayın gece gündüz,bu sizi oyalar ama WoW alacaksanız sosyal hayatınız sıfır olabilir(olur kesin olur örnek 1=Ben).Kolay gelsin!

For the Eternal Light of Alliance
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 16/04/2006 :  12:16:03  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo 1 ciktigi zamanda "ne tarz bir oyun bu" diye baya bir tartisma yasanmisti hala yasaniyor.. "Action RPG" bence tarzi. Ancak oyun o kadar sevildi ki, kendi tarzini olusturdu, cogu yeni oyuna bakarsaniz "diablo tarzi" der ("sacred" in amerika versiyonunda bile yaziyor) Diablo 1-2 yi severim ama bence en iyi RPG kategorisine gormesi RPG kategorine haksizlik olur...

Baldur's gate dediginiz oyun eger playstationda beholder a karsi savastiginiz bir versiyonu vardi. Sehire ilk geldiginde, hirsizlar basina sopa ile vurup seni soyuyor filan.. Eger bu oyunsa, valla bana diablodan pek farkli gelmedi. Ve beraber oynadigim arkadas "die motherf$#@%$s" diye baarip duruyordu :) Umarim ayni oyun degildir...

Ben Heroes of Might & Magic i dicem ama.. buda daha cok strateji FRP gibi... Eger HoMM hayranlari varsa (yeni 3D versionlari degil eski versionlari..) http://wakeofthegods.strategyplanet.gamespy.com bu adresten bir ilave indirebilirsiniz.. Yasal link, korsan degil. HoMM 3 - Shadow of the Death uzerine kuruyorsunuz ve ben saatlerce sadece harita, senaryo yapiminda vakit harcadim, gayet zevkli. Ayrica http://www.heroesmini.com/ ise HoMM un online versionu... onuda deneyebilirsiniz.

Benim icin rol yapma oyunlari daha cok turn-based yada email ile oynan tarzda oyunlar (bilgisayar basinda oynananlar olarak yani) , o yuzden pek bilindik bir ornek veremeyecegim. Hala bile eski BBS/telnet le oynanan ASCII karakterlerle yapilmis oyunlari oynayan birisi oldugumdan bazilarina biraz garip gelebilir.

Soruyu cevaplamaktan baska herseyi yaptim galiba.. :) Nerede ise unutuyordum... Final fantasy 8 ve sonrasindada FFX gayet guzel hos oyunlar. ancak final fantasy de bir kategori icine konulmaktansa, daha cok kendi tarzini yapmistir ya oda ayri konu...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000