AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/06/2003 :  16:34:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu Diablo konusunu fazla karıştırmaya gerek yok herkes düşündüğü şekilde olaya bakmayı sürdürür. Ortada bir gerçek varki Diablo oyun tarihinin en iyi oyunları arasında tartışmasız bir numara, bunun geriside boş ve önemsiz.
Wizard inşallah temmuzun sonlarında geliyorsundur buralara çünkü ilk 2 hafta buralarda olmayacağım. Ama oyun konusunda üzülme sana bu oyunu göndereceğim. Maksat bu türü seven bir kardeşimiz sebeplensin ))
Sayfanın En Üstüne Git

Nameroc
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 10/07/2003 :  12:43:25  Bilgileri Göster  Nameroc için bir ICQ İletisi Gönder  Nameroc'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Fallout, Fallout 2 ve Baldur's Gate en güzel Roleplaying oyunları. Özellikle Fallout serisi. Morrowind haricinde hiç bir oyunda bu kadar serbestlik görmedim (benim oynamadığım oyunlarda olabilir kusura bakmayın).

Nameroc Shimeran...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 10/07/2003 :  14:58:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu diablo neyse bir bende yok hemen almalıyım o zaman

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 11/07/2003 :  00:22:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo 2 konusunda hepinizin görüşüne saygım var, ve bir bakımada hak vermiyor değilim. Ama kendi oyunum gibi benimsediğim Diablo 2 + Diablo 2: Lord Of Destruction'a karşı bu kadar negatif tartışmalar yaratılmasıda hoşuma gidiyor sayılmaz.

Benim en beyendiğim oyunlar ise: Fallout 1&2, Diablo 1&2 + Lord Of Destruction, Might&Magic 6, Rage of Mages 2.
Sayfanın En Üstüne Git

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 13/07/2003 :  23:26:44  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en iyi frp oyunu eski zamandan gelen bi oyun dos ortamında çalışıyor olmasına rağmen en babası budur.
death gate. death gate cycle (ölüm kapısı serisi)nin kitabı okuyanlar varsa bilir rün çizme diye bi olay var oyunda da doğru rünü çizebiliyorsan büyüyü yapabiliyosun falan filan güzel. zamana meydan okuyan bi oyun
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000