AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 13/07/2003 :  23:28:22  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
i will know new something
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/07/2003 :  00:18:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Değiştirmeni farklı mesaj atarak değil aynı mesaj üzerinde oynayarak yapabilirsin. Lütfen dikkat...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 14/07/2003 :  10:48:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
diablo 2 -fallout- baldurs gate 2 -dungeon siege bunlar en beğendiklerim frp mi rpg mi ne halt olduklarını bilmiyorum ama incelemelerde fln yanlarında rpg
yazıyor kimisinin :)) içlerinden seçeceğim oynamasamda(izledim sadece) baldurs gate öte yandan artık oyunlara bakıyorumda sadece bir türe hitap eden oyunlar yok öle sizde sadece rpg böle olmalı demeyin adamlar yaptıkları yeni oyunlarda bir kaç türü bir araya getirerek daha fazla oyuncuya hitap etmeyi heseplıyor o dediğim yanlarında ki rpg yazısının yanında daha bi sürü oyun türleride yazıyor o yüzden kafamız karışıyor :))
Sayfanın En Üstüne Git

tolgasunay
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 15/07/2003 :  22:19:15  Bilgileri Göster  tolgasunay için bir ICQ İletisi Gönder  tolgasunay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgasunay için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
thanks for help akoc
Sayfanın En Üstüne Git

Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 15/07/2003 :  23:17:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daggerfall... Hayatımda o tadı bir daha damağımda hissetmedim. O zamanın oyun dünyasının çok ilerisinde ve benzersizdi. Beni en çok etkileyen oyun olmuştur, o genişliği ve özgürlüğü ile... Kılıç sallamanın (Oyunu ilk aldığım gün Kamer'e telefon edip sormuştum "Alo? İi günler. Daggerfall da kılıç nasıl hareket ediyor?" "Mouse'u solla basılı tutup yukarı aşağıya, sağa sola hareket ettir?" "Haaa... Hıımmm... Teşekkürler..." "???") ve ata binmenin verdiği his... Fardoors taki evime odamdan daha fazla özen gösterirdim... İşte geçmiş zaman olurkine...

15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000