AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

ckose
Seçkin Üye

Turkey
İleti 350

İletim - 24/07/2003 :  19:54:30  Bilgileri Göster  ckose için bir ICQ İletisi Gönder  ckose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Baldur's Gate 2 bir frp.Dungeon Siege ile Diablo'nun bu türe girip girmediği daha önce bayağı bir kurcalandı zaten,bir daha kurcalamaya gerek yok galiba.

Cem Köse-Yazar
ckose@oyunsitesi.gen.tr

And we go...Our blooded trace;
The Jester Race
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 25/07/2003 :  21:34:08  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Death Summoner tarafından yazılan:

alıntı:
Avenger tarafından yazılan:

Death Gate:
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=286

saol ama ben indirirken problem çıktı ve tekrar indirmek istediğimde : bu siteden ikinci kez dosya indirdiğiniz için banlandınız felan yazdı

Başka death gate le ilgili site bilen varmı??

the-underdogs.org u tekrar dene, yanlız bu siteden aynı anda tek dosya çekebiliyorsun. Yani flashget gibi dosyayı parçalara ayırıp ayrı ayrı çeken bir programla download edersen site seni banlıyor.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 26/07/2003 :  18:19:36  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol bende tam o dediğin flashget i kullandım

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 28/07/2003 :  01:05:56  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gurur tarafından yazılan:

bence en iyi frp oyunu ejderhalar ve zindanlar yani çok manyak bişi herkese tavsiye ederim bilgisayarda onun tadını vercek oyun yok ve yapılamazda zaten
ha bu arada ejderha mızrağının oyunu var mı

Var.Amiga zamanlarıdnan bir oyun sanırım.Bir dergide(gameshow)kutusunu gördüm(afiş:)) şimdi arıyorum bulrusam mutlaka haber veririm

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

Solid Snake Kaan
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 28/07/2003 :  12:10:19  Bilgileri Göster  Solid Snake Kaan için bir ICQ İletisi Gönder  Solid Snake Kaan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle final fantasy 8 ve 11

Solidius Snake
METAL GEAR 2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000