AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 19/07/2003 :  18:16:08  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tolgasunay tarafından yazılan:

bence en iyi frp oyunu eski zamandan gelen bi oyun dos ortamında çalışıyor olmasına rağmen en babası budur.
death gate. death gate cycle (ölüm kapısı serisi)nin kitabı okuyanlar varsa bilir rün çizme diye bi olay var oyunda da doğru rünü çizebiliyorsan büyüyü yapabiliyosun falan filan güzel. zamana meydan okuyan bi oyun

Eskiden oynamıştım ama şimdi bulamıyorum lütfen yardım et

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 19/07/2003 :  22:27:08  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Death Gate:
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=286

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

gurur
Üye

İleti 92

İletim - 23/07/2003 :  13:41:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en iyi frp oyunu ejderhalar ve zindanlar yani çok manyak bişi herkese tavsiye ederim bilgisayarda onun tadını vercek oyun yok ve yapılamazda zaten
ha bu arada ejderha mızrağının oyunu var mı
Sayfanın En Üstüne Git

firestar
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2003 :  12:17:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en iyi Dungeon Siege.Diablo 2'de son bölüme kadar herşey güzel ama ondan sonrası iğrenç.Fallout'uda oynamak nasip olmadı.

birde ömrümde hiç frp oynamadım.nedir şu frp?nerden bulabilirim?frp'nin kitaplarla ilgisi ne.baldur's gate 2'rpg'mi frp'mi???
Sayfanın En Üstüne Git

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 24/07/2003 :  15:42:17  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Avenger tarafından yazılan:

Death Gate:
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=286

saol ama ben indirirken problem çıktı ve tekrar indirmek istediğimde : bu siteden ikinci kez dosya indirdiğiniz için banlandınız felan yazdı

Başka death gate le ilgili site bilen varmı??

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000