AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 FRP veya RPG için tavsiyeler...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/11/2008 :  19:11:33  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sacred ve DS II'yi açıkçası beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Sacred'i zaten geçiyorum, hack&slash oyunu yapalım derken sadece hack&slash yaptığınız bir oyun koymuşlar.. DSII'de de oyun bana fazla çizgisel geldi. Sanki o karakter ne yaparsan yap o oyunu bitirecek, sen de yukarıdan bakan 3. tekil şahıssın. Bir evrenin içinde olma havası yoktu bana göre

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 24/11/2008 :  19:20:56  Bilgileri Göster  Nevaldis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sacred'i oynamadığım için bir fikrim yok fakat Dungeon Siege için söylediklerine katılıyorum oyunu zaman öldürmek için yükledim ve beni ruhsuz bir şekilde oradan oraya koşturan bir oyun olarak geldi bana. Oysaki karakterle beni bütünleştirmesi o atmosfere sokup ilerlememi sağlamalı bir FRP & RPG oyunu o duyguyu hissedemedim oyunda.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/11/2008 :  19:32:09  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu aralar Fable'ı arıyorum. Yaptıklarının tamamen oyuna yön verebilir olması ilgimi çekiyor. (Tabi bu ilgiyle KOTOR'u alıp aldıktan sonra yüklediğimle kırmam bir olmuştu ><)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Nevaldis
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 24/11/2008 :  19:48:40  Bilgileri Göster  Nevaldis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı oyunlardada yaptıklarımızın oyuna yön vermesi saçmalayabiliyor ve sıkıcı bir hal alabiliyor ama Fable'da onu dengelenmişti. Evet güzel bir fikir aslında şu anda nostalji yapmaya başladım şu indirdiklerim bir bitsin Fable'ada bir el atayım yeniden.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000