AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi - UEFA Kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 28/08/2008 :  22:14:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ölüm grubunun Liverpool, PSV, A.Madrid ve Marsilya 4'lüsünün oluşturduğu D Grubu olacağı gibime geliyor...

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 28/08/2008 :  22:18:47  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede fakat o grupta psv fena ezilecek bence

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 29/08/2008 :  01:13:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi ki Liverpool favorim yine =)))

Fenerbahçeyi tahminimce Arsenal bayağı zorlar. Dinamo Kiev'i rahatça geçer gibime geliyor. Porto ise sakat takım.

Manchester United çok zorlanmaz gibi.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 29/08/2008 :  10:01:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe aslında orta bi kura çekti.Kiev'i geçer,Porto ile yenişemez ve Arsenal ile baş edemezler gibime geliyor tabii bunlar tahminlerim.Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 29/08/2008 :  10:14:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada dün oynanan Beşiktaş maçı için farka gideriz tahminimde yanılmamışım.Beşiktaş'ı uzun bir aradan sonra bu kadar hırslı,koşan,takip eden ve istekli bir oyun oynarken görmemiştim.Bobo oynadığı zaman bütün takım oynuyor.Bobo gerçekten müthiş bir performans sergiledi.Delgado'nun görevini bile üstlendi bir ara.Asistleri ortasahaya gelen topa koşması gerçekten çok güzeldi.Bobo dün 1 asist,1 de gol attı ama eminim ki onlardan çok fazla şeyler yaptı.Bu arada defanstaki uyum Zago,Guiaro Ronaldo ikilisinin müthiş uyumunu hatırlattı daha Beşiktaş formasıyla ilk kez beraber oynamalarına rağmen.Tamam rakip zayıftı ama Zapo,Sivok ikilisi gerçekten defansta büyük işler yapacak gibi gözüküyor.Bir kere Gökhan Zan olmayacak onlar olunca bu çok iyi birşey Beşiktaş'ım adına.Dün 7 yabancı ile oynadı Karakartal tabii bu ligde gerçekleşmeyecek ama bu 7 yabancının hepsi müthiş oynadı.Serdar Kurtuluş sakatlıktan sonra kendini çabuk toparlamış o eski Serdar yerine gelmiş.Defansta yer almasına rağmen sağ kanatta Holosko'nun en büyük yardımcısı olması da alkış almasını sağladı.Mücadeleci yapısını tekrar bizlere gösterdi Serdar Kurtuluş.Tello da ortasahada oynadığında ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu attığı şık golüyle ve ortasahadaki kestiği toplarla gösterdi.Beşiktaş'ta dünkü karşılaşmada kötü oynadı diyebileceğim hiçbir oyuncu yok.Rakip zayıftı fakat oynanan futbol zevk verdi.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000