|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 29/08/2008 : 12:04:58
|
alıntı: scrambler tarafından yazılan:
Ölüm grubunun Liverpool, PSV, A.Madrid ve Marsilya 4'lüsünün oluşturduğu D Grubu olacağı gibime geliyor...
Bence o kadar çekişme yaşanmaz. Geçen seneki gibi tutuk başlamaz ise Liverpool lider çıkar arkasından da Athletico Madrid gelir.
Marsilya onlarla baş edebilecek bir takım değil, zaten Fransız takımlarının başarı grafikleri bu arenalarda çok düşük.
PSV ise kaç senedir Fenerbahçe'nin madara ettiği takım, kesinlikle bir A.Madrid kalitesinde değil. UEFA'ya Marsilya kalır gibime geliyor.
B Grubu daha çekici gözüküyor. İnter Milan Werder Bremen Panathinaikos Anorthosis
Bir de E grubunda Celtic-Villareal çatışması yaşanır. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 29/08/2008 : 14:32:24
|
Beşiktaş, Ukrayna'dan Matalist Kharkiv iLe GaLaTaSaRaY, İsviçre'den Bellinzona iLe, Kayserispor, Fransa'dan PSG iLe eşleşti..
Tüm temsilcilerimize başarıLar.. |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 29/08/2008 : 15:10:11
|
Evet kuralar çekildi.Kayserispor en şanslı kurayı çekti.Bjk ve Gs nin muhtemel rakipleri zaten kolaydı bence 3 te 3 olur. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 29/08/2008 : 18:35:57
|
Galatasaray bu adamlara da elenebilir.Dikkat etmek lazım.Ne yapcakları belli olmuyor. :O |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 29/08/2008 : 19:50:17
|
O yüzden yoruma girmedm, cekebileceği en güzel kurayı cekti 3 takım da.. Bir Kayseri-Sevilla eşleşmesini düşünemiorm..
GS bu şansla gider Standard Liege ceker olmadı napoli dedm ama ikiside ilk başta eşleştiler diğer takımlarla.. Finlandiya ekibiyle eşleşleşseydik tromsoda ki gibi saha şartları bizi olumsuz yönde etkilerdi. İsviçre ekibi Türkiye ligine göre orta seviyeli bir takım hatta biraz daha altında, GS büyük ihtimalle eleyecektir ama eleyemezse şaşırmam artık.. :D
Beşiktaş; elini kolunu sallayarak gruplara kalıcaktır..
Kayseri'nin karşısında son zamanlarda fransa liginin vasat olma yönünde ilerleyen köklü ekibi cıktı, avrupa tecrübeleri olması onlara bir avantaj sağlıyor. Bu sezon da iyi transferler yaptılar, o vasat görüntülerinden cıkıyorlar yavaş yavaş. Umarım kayseri de gecer de tam gaz yolumuza devam ederiz..
P.S: Kezman da Türkiye'den kurtuLamadı gitti.. =D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|