|
Yazar |
Konu  |
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 29/08/2008 : 20:09:33
|
Fenerbahçe'nin grubunun geçen seneden daha zor olduğunu düşünüyorum. 1.torbadan çekilebilecek en iyi kurayı çektiler belki ama sonuçta Arsenal bu, ne kadar iyi bir kura olabilir.:) 2.torbadan Bayern Münih, Juventus, Roma ve Porto gelmesini istemediğim takımlardı, ne yazık ki onlardan birisi geldi. İnter hocamın da dediği gibi Porto sakat takım, ne yapacakları belli olmaz, dikkatli olmak gerekir. 4.torbadan ise en zor rakiplerden birisi geldi bana kalırsa. Cluj, Aalborg, Anorthosis Famagusta veya BATE Borisov gelseydi daha iyi olacaktı. Hele ki Anorthosis'in gelmesini çok istedim, içerde ve dışarıda gole boğmak için ama olmadı. Sonuçta Şampiyonlar Ligi bu, tabiki kolay takım olmayacak ama yinede FB'nin zor bir gruba düştüğünü düşünüyorum.
Galatasaray iyi bir kura çekti. Muhtemel rakiplerinin hiç birisi zaten Galatasaray ayarında değildi. Yinede muhtemel rakipleri arasından çekilebilecek en iyi kuralardan birisini çektiğini düşünüyorum. Tek dikkat edilmesi gereken, bu takım Roma'nın pilot takımı. Roma alt yapısından yetişen ve bu takımda pişen genç yetenekler var. Buna dikkat edilirse sorun olmaz.
Beşiktaş'ın kesinlikle rakibini küçümsememesi lazım. Adı duyulmamış olsa da çok tehlikeli bir ekip. Geçen yıl Shaktar Donetsk ve Dinamo Kiev'den sonra Ukrayna Ligini 3.sırada tamamlamış bir takım. Şu anda da 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile ligde 3.sıradalar. Dinamo Kiev'i deplasmanda yenmiş, Shaktar Donetsk ile de deplasmanda berabere kalmış bir ekip. Aman dikkat diyorum, kesinlikle küçümsenecek bir takım değiller.
Kayserispor'a gelince, onlar da muhtemel rakipleri arasından en zayıfını çektiler. PSG kesinlikle eski gücünde değil. Sezon başında Makelele, Giuly ve Kezman gibi önemli isimleri kadrolarına katsalar da geçen yıldan değişen pek birşey yok. Bir Sevilla yada bir Porstmouth'tan kesinlikle daha zayıf olduklarını düşünüyorum. Kaldı ki Kayserispor'un kadro kalitesi de küçümsenemez. PSG ile başabaş mücadele edip, sonuçta turu geçen taraf olacaklarını düşünüyorum.
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kayserispor'a Avrupa arenasında başarılar dilerim.
Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın.:)
İyi akşamlar.. |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 29/08/2008 : 20:21:15
|
Şimdi de kuralardan değilde bu akşam ki maçtan, yani süper kupa maçından söz edelim. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Man Utd ile Uefa Kupası Sahibi Zenit St. Petersburg'un karşı karşıya geleceği bu maçta Man Utd'ı favori olarak görüyorum. Peki ya siz? |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 29/08/2008 : 21:10:26
|
alıntı: scrambler tarafından yazılan:
Şimdi de kuralardan değilde bu akşam ki maçtan, yani süper kupa maçından söz edelim. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Man Utd ile Uefa Kupası Sahibi Zenit St. Petersburg'un karşı karşıya geleceği bu maçta Man Utd'ı favori olarak görüyorum. Peki ya siz?
Zenit i favori gören var mı acaba ? |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 29/08/2008 : 23:53:10
|
Ben vardım =) Nitekim de zenith kazandı. Daha hırslı, daha kontrollü ve sonuçta da daha başarılı.
Scholes'un yediği o kırmızı kart ise m.utd'nin artık isteksiz, bitse de gitsek moduna girdiği de gözüktü. Olimpiyatlarda voleybol dalında puanlar getirecek bir smaçla topu yolladı ve kendisini de saha dışına yollamış oldu. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 29/08/2008 : 23:56:39
|
Bu maçın sonucu da bana çeyreklik olsun   Demek ki neymiş arkadaşlar, Rusya sadece soğuk savaşta değil, futbolda da Avrupa'ya kafa tutabiliyormuş   Açıkcası ben Zenit'i tutuyordum, ama şimdi forumda eziklik hissetmeyeyim diye Man Utd dedim. Yoksa ben kim, yenilen takımı favori göstermek kim :-p ( kıvırabildim değil mi ) İşin şakası bir yana Köln maçında, Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil eden Ümit Özat'ın maçın 25. dakikasında kalp krizi geçirmesini beni hakikaten üzdü, ama futbolcumuzun sağlık durumunu iyi olması bir nebze de olsa sevindirdi. Umarım Ümit Özat yakın zamanda iyileşerek, Köln Kaptanı olarak sahalara geri döner.
Saygılar... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|