Olay Aurelio olayı değil.Aragones'in oyunu rakip sahaya yıkma düşüncesi.Alex-Semih-Güiza ile başlamasıdır.Aurelio tabiki eksiklik yarattı çünkü şu anda onun rolünü üstlenen yok ama ara transferde o tip bir oyuncu alınmalı.
Bu arada Aragones gitmeli hemen.Ara transferde 3-4 takviye yapılmalı sezon sonunda ise;
Maldonado Josico Deniz Yasin Can Edu (böyle giderse) gitmeli.
Carlos ise kulübeye gitmeli.
10 tane falanda kaliteli oyuncu alınması lazım.Aziz Yıldırım çıkıyor o bu kadar para etmez şu o kadar etmez diyip duruyor.30 bin kombineyi alanları enayi yerine koyuyor resmen.Parası olmayan Galatasaray'ın aldığı oyunculara bakıyoruz Dünya klübü para saçan klüp Burak Yılmaz'ı alıyor sağ kanat oyuncusu yokken bile teknik direktör oynatmayı düşünmüyor.
Sana noktasından virgülüne katılıyorum ShiLMyrO kardeşim çok güzel bi yorum yapmışsın.Özellikle josico oldukça saçma bir transferdi adeta Emre belözoğluyla kulübede kanka oldular.Anlamadığım Emre milli takımda fenerde oynadığı futbolun katbe kat daha iisini oynuyor.
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Ben yine hep söylediğimi söylüyorum. Teknik Direktörlerin suçu yok:D Her mağlubiyet sonrası fatura teknik direktörlere kesiliyor.Oyuncular oynamıyor,suç teknik direktörde.. Ne güzel de yönetti takımı Aragones aman gitmesin yahu:D:D Buradan çıkarmanızı istediğim her şakada bir gerçeklik payı vardır.. Tamam ben de kabul ediyorum yetti artık sizin için Aragones'in yaptıkları ama Galatasaray da ilk 5 hafta Skibbe istifa!! Bilmem ne:D 2-3 maç takım iyi oynamaya başlayınca ben hiç duymaz oldum bu Skibbe'ye yapılan ağır eleştirileri.Neyse belki de haksızım ama böyle bi soru işareti oluştu yani kafamda.. Ben de biraz tartışmak istedim.