AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi - UEFA Kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 22/10/2008 :  16:28:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olay Aurelio olayı değil.Aragones'in oyunu rakip sahaya yıkma düşüncesi.Alex-Semih-Güiza ile başlamasıdır.Aurelio tabiki eksiklik yarattı çünkü şu anda onun rolünü üstlenen yok ama ara transferde o tip bir oyuncu alınmalı.

Bu arada Aragones gitmeli hemen.Ara transferde 3-4 takviye yapılmalı sezon sonunda ise;

Maldonado
Josico
Deniz
Yasin
Can
Edu (böyle giderse) gitmeli.

Carlos ise kulübeye gitmeli.

10 tane falanda kaliteli oyuncu alınması lazım.Aziz Yıldırım çıkıyor o bu kadar para etmez şu o kadar etmez diyip duruyor.30 bin kombineyi alanları enayi yerine koyuyor resmen.Parası olmayan Galatasaray'ın aldığı oyunculara bakıyoruz Dünya klübü para saçan klüp Burak Yılmaz'ı alıyor sağ kanat oyuncusu yokken bile teknik direktör oynatmayı düşünmüyor.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 22/10/2008 :  19:25:32  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana noktasından virgülüne katılıyorum ShiLMyrO kardeşim çok güzel bi yorum yapmışsın.Özellikle josico oldukça saçma bir transferdi adeta Emre belözoğluyla kulübede kanka oldular.Anlamadığım Emre milli takımda fenerde oynadığı futbolun katbe kat daha iisini oynuyor.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 22/10/2008 :  19:31:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Emre'nin milli takımda da son zamanlarda iyi oynadığı bir maç hatırlamıyorum..
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 22/10/2008 :  19:40:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben yine hep söylediğimi söylüyorum. Teknik Direktörlerin suçu yok:D Her mağlubiyet sonrası fatura teknik direktörlere kesiliyor.Oyuncular oynamıyor,suç teknik direktörde.. Ne güzel de yönetti takımı Aragones aman gitmesin yahu:D:D Buradan çıkarmanızı istediğim her şakada bir gerçeklik payı vardır.. Tamam ben de kabul ediyorum yetti artık sizin için Aragones'in yaptıkları ama Galatasaray da ilk 5 hafta Skibbe istifa!! Bilmem ne:D 2-3 maç takım iyi oynamaya başlayınca ben hiç duymaz oldum bu Skibbe'ye yapılan ağır eleştirileri.Neyse belki de haksızım ama böyle bi soru işareti oluştu yani kafamda.. Ben de biraz tartışmak istedim.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 22/10/2008 :  19:48:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arsenal karşısına 3 ileri oyuncusu ve sağ kanatsız çıkan bir teknik adamı konuşuyoruz değil mi ?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000