|
Yazar |
Konu  |
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 22/10/2008 : 20:03:47
|
Skibbe hiç olmazsa kendini düzeltmeyi bildi fakat aragones yanlış yolda devam ediyor.Elinde hala euro2008 şampiyonu ispanya var sanki.Euro2008'de başarı elde etmesinin sebebi teknik direktör olarak bireysel başarısı kesinlikle değil,çünkü o takımı 5 yaşında bir çocukta yönetse aynı başarıyı elde ederdi kesinlikle abartmıyorum.Fenerde hala kalmasının sebebi ise 1 yıllık sözleşmesi.Fenerbahçenin Aragones'i göndermesi karşılığında yaklaşık 6 milyon euroluk bir tazminat ödenmesi gerekiyor. |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 22/10/2008 : 20:10:45
|
Ben hala Skibbe'nin gönderilmesi taraftarıyım. Şu anda ki kadrosu belki de Türkiye'nin en iyi kadrosu. Kewell, Baros, Arda ve Meira öne çıkan yıldızlar. Bu takım Belliozana gibi bir takımı seyircinin tepkisi yüzünden attığı golle yeniyor. Aragones, Selçuğu Xavi, Maldonadoyu da İniesta zannediyor heralde. Bir Aurelio ile bu takım bu kadar sarsıldı, kim ne derse desin bu takımın savunma külfetini çeken isim Aurelio'dur. O olsaydı eğer işler çok değişirdi. Herşeyden öte güven veriyordu. Nasıl Galatasaray da Popescu o izlenimi veriyorsa Fenerbahçede de Aurelio o izlenimi veriyordu. Eğer böyle giderse Fenerbahçe değil uefa inter - toto ya bile gidemez. Bir an önce Aragones aklını başına devşirmeli. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 22/10/2008 : 22:56:57
|
Fb'nin İnter Totoya gitmesinin olasılıgı bile yok çünkü seneye öyle bir turnuva olmayacak.Skibbenin kaderinin ise Avrupa'daki maçlara bağlı olduğunu düşünüyorum.Aragonesli Fb için gruplarını 3.olarak bitirebilirlerse öpsünler başlarına koysunlar derim.
Şöyle bir puan hesaplaması yapalım herkes maçların nasıl biteceğini tahmin etsin.Ve puan durumunu yazsın.Fenerin şansını görelim
1.Arsenal 7-10-13 2.D.Kiev 5-8-11 3.Porto 3-6 4.Fb 1-4
GELECEK MAÇLAR:Arsenal-FB:Bu maçı Arsenal alır ve puanını 10 yapar diyorum. D.Kiev-Porto:Bu maça Kiev yener gözüyle bakıyorum Porto sürpriz de yapabilir.Kiev diyelim.Puan 8 oldu.
Arsenal-D.kiev :Yüksek ihtimalle Arsenalin kazanması beklenen bir karşılaşma.Yüzde 70 Arsenal diyorum ve puanı 13 yapıyorum.
Fenerbahçe-Porto:Fbnin mutlaka kazanması gereken bir maç.Maçı Fb kazanır diyorum ben ve puanı 4 yapıorum
D.Kiev-Fenerbahçe:D.Kiev kazanır diyelim.Puanını 11 yapalım.
Porto-Arsenal :Bu maç grubun kaderini belirleyecek maç gibi gözüküyor.Porto Uefa için saldıracaktır.Arsenal zaten maça pek ağırlık vermeyecektir bence.Eğer Porto kazanırsa puan 6 olur ve Fb elenir.Ama tersi bir durum olursa Fb uefa'ya gidecek.
Kendi Görüşüme Göre Çift Olasılıklı bir Grup;
1.OLASILIK
1.Arsenal 13 Fenerbahçe eleniyor. 2.D.Kiev 11 3.Porto 6 4.Fener 4
2.OLASILIK Fb Uefa'ya gidiyor. 1.Arsenal 13 2.D.Kiev 11 3.Fenerbahçe 4 4.Porto 3
Arkadaşlar tabiki gönlümüz 2.Olasıktan yana.Sizce yukardaki yazmış olduğum maçlar nasıl sonuçlanır?Ve Gruptaki puan durumu nasıl oluşur?
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 22/10/2008 : 23:20:18
|
D.Kiev niye asılsın ki maça?Hem kadrosu Arsenal kadar genişte değil sakatlık ve cezalılar açısından Arsenal'den daha çok çekinirler. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
Konu  |
|
|
|