AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi - UEFA Kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 27/10/2008 :  22:46:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe'nin gruptan çıkma ihtimali var.Ama tabii ki Uefa'ya.En azından Uefa'ya katılsın.Şampiyonlar Liginde Fenerbahçe'yi ezecekler.
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 28/10/2008 :  19:52:01  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
UEFA'ya gruptan çıkılmaz.Grupta 3.olduğun taktirde şampiyonlar liginden UEFA kupasına düşersin ayrıca Fenerbahçenin hala çok azda olsa gruptan çıkma şansı var.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 04/11/2008 :  21:19:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bugün şampiyonlar ligi maçları başladı.İlk önce A,B,C ve D grupları maç yapacaklar.
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 05/11/2008 :  00:08:55  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Liverpool-A.MAdrid maçı yazık oldu.Son dakikada bence penaltı olmayan bir pozisyondan liverpool eşitliği yakaladı.Zaten sonrada maç bitti bu arada Chelsea'de Romaya 3-1 yenilmiş.Az önce maç özetini gördüm.Şaşırdım!Anorthosis kendi evinde interle oynadığı maçtan 1 puan çıkartmayı başrdı.Yalnız Anorthosis çok iyi bir futbol oynadı geniş özeti izledim.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 05/11/2008 :  18:52:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Liverpool macında o penaltı değildi ve ayrıca gerrrard faul yaptı bana göre..

Ama o pozisyondan önce Atl.Mad oyuncusunun yaptığı elle müdahale vardı,ona penaltı vermedi sırf o yüzden o pozisyonda düdüğünü çaldı..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000