|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 05/11/2008 : 20:35:56
|
Ath. Madrid'in geçen Liverpool maçında da baya hakkı yenmişti. Ne garezleri var bu hakemlerin yahu x) Adam defansın 2 metre gerisinden gelip gol atmıştı geçen maç, ofsayt demişti hakem..
Öyle bir durumda bir oyuncunun topa elle dokunmayı düşünebileceğini sanmıyorum. Ayrıca yerden direk eline sektiği için çarpma olarak değerlendirmiş olabilir. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 06/11/2008 : 18:24:59
|
Evet o golü görmüştüm hakkattende boşa hakkını yediler adamların.Penaltı pozisyonunda elle oynama yoktu bence fakat Gerard faul yaptı kanısına bende katılıyorum boşa 2 puan çöpe gitti yazık...!Bu arada Fenerbahçe berabere kaldı diğer yanda Porto D.Kiev'i yendi buda demek oluyorki Fenerbahçenin hala gruptan çıkma şansı var. |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 07/11/2008 : 03:43:34
|
Galatasaray bir başka portekiz temsilcisini güzel oynayarak yendi. Ümitlenmek istemiyorum ama Galatasaray fena oynamıyor... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 07/11/2008 : 14:56:33
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
Galatasaray bir başka portekiz temsilcisini güzel oynayarak yendi. Ümitlenmek istemiyorum ama Galatasaray fena oynamıyor...
Hocam galatasarayın benfica karşısındaki takım çalışması bana uefa kupasını kazandığımız zamanları hatırlattı açıkça söylüyorum :) . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|