AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi - UEFA Kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 14/08/2008 :  22:58:08  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GS geçmeli ve kesinlikle geçebilecek güçte...Şu anlardada Beşiktaş çok rahat şekilde galibiyete doğru gidiyor...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 15/08/2008 :  01:29:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray'dan hiç umutlu değilim açıkcası... Kendi evimizde beraberliği zor kurtardık. Takımda yanlış giden bir şeyler var takımda. Belki Galatasaray elemelerden geçebilir ama ne kadar güzel bir futbolla geçer o tartışılır. Ee bu futbollada gruplarda başımıza geleceği hepimiz biliyoruz.
Fener'i tebrik ederim çok güzel bir sonuç elde ettiler. Bu yıl yine bir çeyrek final oyanacaklar galiba. Umutluyum onlardan. Ah bir yarı final olursa:D Çokta güzel olur yani...

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 27/08/2008 :  22:58:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray rakibine 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligine veda etti, yoluna artık Uefa kupasında devam edecek..

Fenerbahçe ise Partizan'ı 2-1 devirerek layık olduğu yere, yani Şampiyonlar Ligine gitmeye hak kazanmıştır...

inşaallah tüm takımlarımız Avrupa'da Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil ederler...

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/08/2008 :  00:47:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray'a iyi oldu. Sen kendi sahanda 2 gol yersen işte böyle sürünürsün. Diyeceklerim bitmedi...

Lincoln, sen insan değilsin. Aldığın paraya yazık. Bu kadar adamı üzüyorsun, yazıklar olsun.

Ayhan, sana ne oldu? Maçta o ne kadar top kaybettin. Yakışmadı.

M.Topal, bu sen değilsin... Tecrüben de vardı ama napmaya çalıştıyorsun, avrupaya mı gitmek istiyor anlayamadık gitti.

Aykut, sen bu gidişle anca bizim mahallenin kalesini beklersin. Senin yüzünden bu kupadan elendik. Ah aykut ah...

Fenerbahçeyi tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olur...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 28/08/2008 :  00:48:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah'tan Liverpool uzatmalarda Standard'ı yendi, bi' de yenemeseydi İnter_23 çıldırırdı heralde (=

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000