|
Yazar |
Konu  |
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 14/08/2008 : 22:58:08
|
GS geçmeli ve kesinlikle geçebilecek güçte...Şu anlardada Beşiktaş çok rahat şekilde galibiyete doğru gidiyor... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 15/08/2008 : 01:29:07
|
Galatasaray'dan hiç umutlu değilim açıkcası... Kendi evimizde beraberliği zor kurtardık. Takımda yanlış giden bir şeyler var takımda. Belki Galatasaray elemelerden geçebilir ama ne kadar güzel bir futbolla geçer o tartışılır. Ee bu futbollada gruplarda başımıza geleceği hepimiz biliyoruz. Fener'i tebrik ederim çok güzel bir sonuç elde ettiler. Bu yıl yine bir çeyrek final oyanacaklar galiba. Umutluyum onlardan. Ah bir yarı final olursa:D Çokta güzel olur yani... |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 27/08/2008 : 22:58:49
|
Galatasaray rakibine 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligine veda etti, yoluna artık Uefa kupasında devam edecek..
Fenerbahçe ise Partizan'ı 2-1 devirerek layık olduğu yere, yani Şampiyonlar Ligine gitmeye hak kazanmıştır...
inşaallah tüm takımlarımız Avrupa'da Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil ederler... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 28/08/2008 : 00:47:01
|
Galatasaray'a iyi oldu. Sen kendi sahanda 2 gol yersen işte böyle sürünürsün. Diyeceklerim bitmedi...
Lincoln, sen insan değilsin. Aldığın paraya yazık. Bu kadar adamı üzüyorsun, yazıklar olsun.
Ayhan, sana ne oldu? Maçta o ne kadar top kaybettin. Yakışmadı.
M.Topal, bu sen değilsin... Tecrüben de vardı ama napmaya çalıştıyorsun, avrupaya mı gitmek istiyor anlayamadık gitti.
Aykut, sen bu gidişle anca bizim mahallenin kalesini beklersin. Senin yüzünden bu kupadan elendik. Ah aykut ah...
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olur... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 28/08/2008 : 00:48:40
|
Allah'tan Liverpool uzatmalarda Standard'ı yendi, bi' de yenemeseydi İnter_23 çıldırırdı heralde (= |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|