AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi - UEFA Kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/08/2008 :  08:33:30  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Steaua'nın attığı gol ofsayttı fakat yenilginin sebebi bu değil.Yenilginin sebebi takımı tanımayan Skibbe,bence derhal gitmeli gittiği takımın kalesine de Aykut'u geçirsin.Yazık oldu harcanan tüm emeklere yazık oldu gerçekten...

Fenerbahçe'yi tebrik ederim.Bjk'ye turu geçmesi için başarılar dilerim...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/08/2008 :  08:33:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anorthosis te büyük bir sürpriz yaptı.Zamanında Trabzonspor'u elediğinde ne dalga geçilmişti Trabzonsporla.İşte Anorthosis'in bir oyuncusu berbermiş,biri marangozmuş. Anorthosis'i Trabzonspor'u yendiği günden beri hiç takip etmedim ama berberle marangoz da şampiyonlar ligine yükselebiliyormuş bunu anladım:)Olympiakos karşısında ilk maçı 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etmişlerdi.Dün de Olympiakos'un 1-0 lık galibiyeti şampiyonlar ligine yükselmek için yeterli olmadı ve Anorthosis Fagamusta tarihinde ilk defa Şampiyonlar ligine yükseldi. Gerçekten bu olağandışı birşey.Tebrik etmek lazım eğer hala kadrolarında bulunuyorsa oradaki tüm berber,marangoz futbolcuları. Bu sene Şampiyonlar Liginde adını duymadığımız,oyuncularını bilmediğimiz takımlar olacak gibi görünüyor. Bence bu çok iyi bir haber dünya futbolu adına. Kötü takımların kendilerini geliştirip Şampiyonlar Ligi gibi Devlerin Ligine katılması hem insanların o herzamanki bildiği takımlardan başka takım izleyecek olması hem de futbolun gitgide geliştiğinin göstergesi olabilir.Bu yazdıklarımın hepsi Bate takımı içinde geçerli olacak herhalde o takımın hiç adını duymadım.Herhalde o takım da tarihinde bir ilk gerçekleştirdi.Bizim Şampiyonlar Ligi ön elemedeki takımlarımıza gelirsek;Galatasaray iyi mücadele etti ama ilk maçtaki dezavantajının getirdiği sıkıntılar yüzünden ve geç kalınmış forvet transferinden dolayı elendi fakat o kadar da önemli değil yine düştüğü yer kürkçü dükkanı:-D(Gs için öyle)Fenerbahçe kadrosundaki yıldızlarla maçı koparmayı bildi ona da Şampiyonlar liginde başarılar diliyorum.Son olarak Beşiktaş'ın bugün kaç gol atacağı ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum:D Bence 3 tane atar çünkü rakip zayıf.Bobo ve Holosko'nun gecesi olur diye tahmin ediyorum.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 28/08/2008 :  08:37:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi oldu iyi. belki akılları başlarına gelir diyeceğim ama gelmez.
helede bu teknik direktör ve lincolnle.
lincoln hemen satılmalı.bir insan bu kadar kötü top aynayabilirmi yaw.
ama şuda varki tek şuc futbolcu ve teknik direktörde değil.yönetimde sen takımın başına futbolcuları yönetecek teknik direktör getirmezsen olacağı budur.
hazırlık maçlarından belliydi böyle olacağı.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/08/2008 :  08:43:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet orası öyle ben zaten Lincoln'ü hiç beğenmedim Galatasaray'a ilk geldiği günden beri.Galatasaray onu ne hedeflerle almıştı.Yıldız olarak görmüştü onu bütün camia.Gerçekten de öyle gibi görünüyordu uzaktan ama aldığı para çok tatlı gelmiş herhalde hiç oynayası gelmiyor.Hagi'nin yerini doldurabilecek bir transfer bile deniliyordu hatta Lincoln için.Gerçekten yazık.Neyse artık temenniniz Kewell'ın ona benzememesi olsun.Skibbe için yapılan eleştiriler ise bence pek doğru değil o da henüz yeni geldi takıma. Bir uyum süreci olacak elbette.O çıkıp oynamıyor ya sahada.Futbolcular oynamazsa ne yapsın Skibbe.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 28/08/2008 :  11:48:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sdal188 tarafından yazılan:

Skibbe için yapılan eleştiriler ise bence pek doğru değil o da henüz yeni geldi takıma. Bir uyum süreci olacak elbette.O çıkıp oynamıyor ya sahada.Futbolcular oynamazsa ne yapsın Skibbe.

Zaten teknik direktörün görevi, formasını, kramponlarını giyip rakibe karşı mücadele etmek değil, teknik direktörün asıl görevi zaten oynamayan oyuncuları istediği düzeye getirerek, kendi oluşturduğu düzende oynatmak değil midir? Burada ''Futbolcular oynamıyor,teknik direktör ne yapsın?'' demek biraz saçma olur bence..

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000