AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi - UEFA Kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 28/08/2008 :  12:30:41  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Skibbe'nin geçmişine bakarsanız onun Dortmund'un B takımını ,Bayer Leverkusen gibi maçı yenilse bile seyircisinin alkışladığı takımları çalıştırmış.Bir sonraki transfer döneminde Skibbe derhal gitmeli derim ben...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 28/08/2008 :  12:32:42  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Skibbe'ye fazla yüklenmeyin bence...Adam daha yeni birşeyleri tanımaya görmeye çalışıyor...Bu gece BJK-Siroki maçı var İnönü Stadı'nda yerimi alcağı bence diğer maçın avantajıyla rahat kazanırız...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/08/2008 :  12:40:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Skibbe Leverkusen'i çalıştırırken Galatasaraya neler yapmıştı hatırlarsınız. 20 dakka da 3 gol attırmıştı takıma. Tamam hadi uyum sürecini geçirsin, fakat bu Lincoln de niye bu kadar ısrarcı bu adam. Oynamıyor işte hazırlık maçları, süper kupa maçı, şampiyonlar ligi maçları yok arkadaş yok yok yok. Taraftar bile o büyük Lincoln sevgisini yitirdi. Ayıptır günahtır ya. Dün Rıdvan hoca doğru söyledi. Alex, Delgado, mecburen büyük olduğu için Lincoln. De Santic hiç antreamana çıkmamış, iyi hoşta ne zaman oynayacak bu adam, yine yönetim transfer yapmak için mi transfer yaptı kardeşim. Yazıktır, bize yazıktır.

Uefa kupasında eğer Skibbe biraz aklını başına devşirirse, yarın final oynamak içten bile değil. Ama şans ya AC Milan bakarsın bizim torbaya düşer xD

Beşiktaş inşallah turu geçerde, hiç değilse Türk takımları avrupa da bir şeyler yapar. Ama yok Bjk bu kadar gol atacak, yok bu kadar fark atar. Futbol bu, hiç belli olmaz. Zaten 2 - 1 ile turu geçti bjk. Kolay gelsin Beşiktaşa....

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 28/08/2008 :  12:47:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe'den umutluyum... En azından geçen seneki başarılarını tekrarlayacaklarını düşünüyorum.
Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın uefa'da elle tutulacak bir başarı yakalayabileceklerini sanmıyorum.
Bu sezon Avrupa'da tek umudum Fenerbahçe...

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 28/08/2008 :  12:52:14  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Beşiktaş'tan ümitliyim belki bir final olmaz ancak en azından bir çeyrek final yaparız diye düşünüyorum...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000