|
Yazar |
Konu  |
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 28/08/2008 : 12:30:41
|
Skibbe'nin geçmişine bakarsanız onun Dortmund'un B takımını ,Bayer Leverkusen gibi maçı yenilse bile seyircisinin alkışladığı takımları çalıştırmış.Bir sonraki transfer döneminde Skibbe derhal gitmeli derim ben... |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 28/08/2008 : 12:32:42
|
Skibbe'ye fazla yüklenmeyin bence...Adam daha yeni birşeyleri tanımaya görmeye çalışıyor...Bu gece BJK-Siroki maçı var İnönü Stadı'nda yerimi alcağı bence diğer maçın avantajıyla rahat kazanırız... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 28/08/2008 : 12:40:49
|
Skibbe Leverkusen'i çalıştırırken Galatasaraya neler yapmıştı hatırlarsınız. 20 dakka da 3 gol attırmıştı takıma. Tamam hadi uyum sürecini geçirsin, fakat bu Lincoln de niye bu kadar ısrarcı bu adam. Oynamıyor işte hazırlık maçları, süper kupa maçı, şampiyonlar ligi maçları yok arkadaş yok yok yok. Taraftar bile o büyük Lincoln sevgisini yitirdi. Ayıptır günahtır ya. Dün Rıdvan hoca doğru söyledi. Alex, Delgado, mecburen büyük olduğu için Lincoln. De Santic hiç antreamana çıkmamış, iyi hoşta ne zaman oynayacak bu adam, yine yönetim transfer yapmak için mi transfer yaptı kardeşim. Yazıktır, bize yazıktır.
Uefa kupasında eğer Skibbe biraz aklını başına devşirirse, yarın final oynamak içten bile değil. Ama şans ya AC Milan bakarsın bizim torbaya düşer xD
Beşiktaş inşallah turu geçerde, hiç değilse Türk takımları avrupa da bir şeyler yapar. Ama yok Bjk bu kadar gol atacak, yok bu kadar fark atar. Futbol bu, hiç belli olmaz. Zaten 2 - 1 ile turu geçti bjk. Kolay gelsin Beşiktaşa.... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 28/08/2008 : 12:47:25
|
Fenerbahçe'den umutluyum... En azından geçen seneki başarılarını tekrarlayacaklarını düşünüyorum. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın uefa'da elle tutulacak bir başarı yakalayabileceklerini sanmıyorum. Bu sezon Avrupa'da tek umudum Fenerbahçe... |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 28/08/2008 : 12:52:14
|
Bende Beşiktaş'tan ümitliyim belki bir final olmaz ancak en azından bir çeyrek final yaparız diye düşünüyorum... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|