AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Süper Kupa Ve Süper lig
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 18/08/2008 :  01:12:24  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet süper kupayı Galatasaray kazandı ve Süper lig başladı başlayacak.Bu 2 konuyu burda konuşalım.

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 18/08/2008 :  10:08:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Süper ligi bilmem de Galatasaray bu gidişle ne şampiyonlar ligine kalır ne de ligde başarılı olur. İleride çoğalamıyor yahu, bu kadar pas hatası yapılmaz bu kadar fahri oynanmaz. Neyse tebrikler Galatasaray..

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 18/08/2008 :  17:17:08  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende katılıyorum Burak abiye...Galatasaray son derece isteksiz göründü bana sanki atak yapmak kazanmak istemiyorlar...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 20/08/2008 :  10:30:14  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İleride çoğalamamasının sebebi Arda'nın olmayışı olabilir.Steaua maçında oyuncu diziminde hata yapan Skibbe,neyse ki bu hatasını düzeltmiş.Gelecek golcü ile birlikte daha iyi bir Galatasaray izleriz inşallah.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 20/08/2008 :  11:11:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vay be, 2 aydan daha fazla bir süre OS'tan uzak kaldım, haliyle konulardan da.. Herneyse, açılış konuşmamızı yaptıktan sonra sebeb-i ziyaretimize gelebiliriz.. Ben tabi doğal olaraktan kupa maçında Kayserisporu destekledim, ammavelakin kaybettik.. Önemli olan katılmaktı dedik, teselli ettik.. Galatasaray'ın ilk yarıda ki oyunu da bizleri mutlu etti

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 20/08/2008 :  22:14:25  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hehe evet gercekten ilk yarıda kormadım diyemem ufak bir korku kaplamıştır (belki

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000