AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 DK 2010
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 11/09/2008 :  18:25:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fatih Terim'in saygısız bir insan olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sağa sola küfür etmeside profesyonelce davranamadığının kanıtıdır. Maçlarda kavgaları yönetir. Basın açıklamasında saha sola küfreder... Daha ne olsun!
Hıncal Uluç'un yaptığıda ap açık ayıptır. ''İki eliyle bir şeyini doğrultamazken takımı nasıl düzeltsin?'' gibi bir cümleyi söylememesi gerekti. Genel olarak söyledikleri belki doğru. Bende doğru olduğunu düşünüyorum. Ama zamanı ve üslubu Hıncal Uluç'u haksız çıkartıyor...

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/09/2008 :  20:56:06  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Emre iyi bir orta saha oyuncusu da olsa bence de lider olacak birisi değil. Arda da bunu yapacak kadar deneyimli değil bence. Takımın kaptanı olması gereken isimler Hamit ya da Tuncay'dır bana göre.

Çağdaş (Çağlar ?hatırlamıyorum.) için söylemek istediğim şeyler de var. Bir kere spiker işi abarttı. Taç çizgisi ile rakip arasında 1 metre var diye bağırmaya başladı:" Çağdaş bindirsene, buldun boşluğu" şeklinde. Kardeşim, bu adam defanstan gelesiye kadar o adam 30-40 santimetre kayabilir. Bazen defans oyuncusu olduğu için çıkmaya korktu, kabul; ama gittiği zaman yaptığı bindirmeler ve ayağının içine oturan bir şutu gayet hoştu. Takımın bütününe bakıldığında da ilk kez o formayı giyen birisi için sıratmadı takım içinde.

Fatih Terim zaten ayrı bir mesele... Sahanın içine girip bağıra çağıra laf anlatmaya çalışır, oyuna müdahale etmeden sadece izler. Milli takım maçlarına kombine bilet vermekle teknik direktörlüğü vermek aynıdır Fatih Terim için.. Değişikleri bazen akıl almaz ve oldukça geçtir. Sistematik değişiklik zaten hiç yapmaz, deneyimli oyuncular bunu oyun içinde bir-iki pozisyonda kendiliğinden yapıp zenginlik yaratır, Fatih Terim izler..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 11/09/2008 :  22:48:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyundan Colin Kazımı çıkarıması bence en büyük hataydı.Ben olsam Çağlar'ı çıkarır uğuru koyar.Mehmet Topal'ın yerinede Topuz'u koyardım.Zaten adamlar 1-9-1 oynamaya başlamışlardı.Fatih Terim yerine iyi bir antrenörümüz olsa daha çok şeyler başaracağız.Avrupa Şampiyonası'ndaki başarıyı herkes ona dayandırıyor ama alakası yok.Zaten yenebileceğimiz takımları yendik.2 tane güçlü takımla oynayıp yenildik zaten.Hadi hayırlısı 2.ler baraj maçı oynuyormuş umarım tarih tekerrür etmez.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 12/09/2008 :  15:26:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biz 2. olabilelim de... Baraj maçınıda oynarız:D O problem değil.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 12/09/2008 :  16:59:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2. olmakta yetmiyor, 8 en iyi 2. lerden olmak gerekiyor.

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000