AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fb nin şaibeli şampiyonluğu hayırlı olsun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 23/03/2004 :  19:10:40  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sene şampiyon belli artık özellikle d.bakır maçından sonra bu kesinleşti hakem arkadaşımız fenerin şampiyon olması için elinden geleni yaptı gercektende helal olsun....
bide aziz yıldırım ın yaptığı bir açıklama varki hiçbir fb li yönetici sezon sonuna kadar hakemler ve federasyon hakkında konuşmicak sanki hakem yüzünden çok canı yandı ya fenerin
bursa maçında son anlarda attığı 2 gol ofsayt werilseydi bursayada dandik bir penaltı fener o maçta yenilse görürüm ben aziz yıldırımlı fb yi ozaman konuşuyomu konuşmuyomu işte bjk d.bakir maçinin özeti atrık o maç bitti fenerde şampiyon oldu şaibeli bir şekilde ama olsun bir bjk li olarak fb nin şampiyonluğunu kutluyorum

AZEWO

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/03/2004 :  19:29:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağolasın. Çok güzel bir tartışma (!) ortamı yaratmış oldun böylece. Umarım kavga çıkmaz. Thakki'ye dikkat

Ufak bir hatırlatma. Bursa maçındaki gollerimiz ofsayt değildi. Ayrıca birçok kez bize foul yapıldı ama görmezden gelindi. Hala şaibe olduğunu düşünüyorsanız diyeceğim hiçbir şey yok.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 23/03/2004 :  20:26:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir Beşiktaş'lı olarak hakkımızın yendiğine inanıyorum. Takımımız üstünde bazı güç odaklarınca sistematik olarak oyunlar oynandı. Şampiyonluk için hala umudum var. Ama Fener şampiyon olursa iyi futbolunun gücünü Avrupa'da göreceğiz!!!

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 23/03/2004 :  23:05:26  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen sene 100. yıl niyetine beşiktaş şaibeyle şampiyon olmuştu. Bu sene fener için öyle diyorsun sırp arkadaşım. Seneye de sıra biz gs lilere gelicek heralde.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 23/03/2004 :  23:36:10  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2 ofsayt golmü, ya maçı seyretmedin yada dinlediğin radyonun spikeri metin şentürk tü, krondorlar bu zihniyette insanlarla değil kavga etmek mantıklı olmayacağını bildiğim için tartışmaya girmem, yöneticilik görevim nedeniyle ortamı germemek için bundan sonra şahsıma yada fb ye bir hakaret olmadığı sürece yorum yapmama kararı aldım, son yorumum laz hocama olacak, evet bariz şekilde hatalar yapılmıyor değil, sadece bjk yada fb gs değil bütün takımlara, ama beşiktaşlı olarak şunuda kabul et iyi değilsiniz, son 3 maçınızda 3 er gol yediniz, ben bir sezonda 9 gol yiyerek sezonu kapattığınızı hatırlıyorum, kupa maçında son dakikada bir penaltımız verilmedi, sizi diyarbakırda yakan kuddusi müftüoğlu bizide ankaradaki gençler maçında yakıyordu ama olmadı, nedeni gol yemedik, avrupada inşallah bütün katılan takımlarımız başarılı olurlar bu konudaki düşüncelerimi daha evvel başka konularda yazdığım için tekrarlamıyorum

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 24/03/2004 :  03:17:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bir galatasaraylı olsamda fenerin bu seneki futbolu izleyenlere zevk veriyor bence sampiyon olurlarsa hak etmiş olacaklar biraz umutsuz olsamda bu futbollarını insallah avrupadada devam ettirirler hic olmadı onlarında ülke puanına katkıları olur biz bu yükü artık taşıyacak durumda değiliz.

Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000