Sanırım sırp kaybetmenin verdiği hırsla bu tip birşey yazma ihtiyacı hissetti. Bjk'nin 2. yarının başından beri iyi olmadığını herkes gördü. Fb'yi günahım kadar sevmesemde bu şaibe lafı bana çok ağır geldi. Kimse kusura bakmasın ama 8 puan önden gelipte 6 puan geriye düşen bir takım sorunu kendi içinde aramalı. Ligde hiçbir güç 14 puanı bir takımdan alıp diğerine veremez... Ayrıca öyle birşey varsa bile Bjk gibi büyük bir takım hakemlere rağmen maçlarını kazanmalıydı. Bu ligde Fb ne kadar korunuyorsa hiç şüpheniz olmasınki Bjk'de o kadar korunuyor.
Son birşey daha lütfen yenilgilerin arkasında hakemleri gördüğünüz gibi galip geldiğiniz maçlardada hakem hatalarını belirtin. Elazığ maçı geçen haftaydı ve orada olanları kimse unutmadı....
bu sene şampiyon karadenizden çıkacak :) (bu bir arkadaşımın lafı ) beşiktaş bu geldiği noktayı hak etti bilmem kçp uan önden 6 puan geriye düşmek her yiğidin harcı değil ikinci yarı alınan puanlara bakıldığında düşme hattına yakın görünüyor bence sene sonunda lucescu ve bazı oyunculara yol verilmeli
Kusura bakmayın ama konu futbol olunca neden idrar yarıştırma merakınız uyanıyor anlamıyorum?? Bana kalırsa sizlerin yaptığı taraftarlık değil... Eğer gerçek taraftar olsaydınız rakiplerle uğraşacağınıza kendi kulübünüze destek verirdiniz. Ama bunun yerine rakip yenildimi onunla uğraşmak çevrenizdeki dostlarınızı kızdırmak daha güzel oluyor öyle değilmi...