|
| Yazar |
Konu  |
|
SIRP
Üye

Turkey
İleti 697 |
İletim - 28/03/2004 : 17:27:48
|
gercek taraftar dediğin nasıl anlamadım ¿ herkez haftanın maçları hakkında değerlendirmesini yapıyor rakiplerin kaybetmesi onlara sataşmak elbette olcak çünkü bu bir spor yenmekte war yenilmekte bu gün fb gs yenilir ben sataşırım yarın bjk yenilir bana laf atarlar bunda bi aksilik göremiyorum eğer saygı cercewesinin içindeysek değilmi ¿ bu arada adana maçında fenerin werilmeyen 1 golü adananın çalınmayan 2 penaltısı war 1 de ofsayt golü war sayılmayan show da izledim ama o kamera açısından çözmek zor haftaya derbi war gs ye başarılar thakki1 aslında sana bu yazıyı metin şentürk okumuş heralde yada dalgınlığına geldi diyelim ben olsa dedim oldu demedim... Rappier bu arada kaybetmenin werdiği hırsla tamam sence yerinde bi malübiyetmiydi hakettikmi sadece merakımdan soruyorum |
AZEWO |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 29/03/2004 : 01:04:23
|
Hakeme rağmen yenmek diye bir söz vardır bilirmisiniz? Eğer büyük düşünüyorsan büyük oynayacaksın. Şampiyonluk yolunda bazen hakemle yeneceksin, bazende hakeme rağmen maç kazanman gerekecek. Sırp benden sana ufak bir tavsiye bulabiliyorsan Bjk'nin ilk yarı maçlarının kasetlerini izle. O zaman bu tartışmaların ne kadar anlamsız olduğunu göreceksin.
Ayrıca soruları nedense hep sen soruyorsun. Sende benim soruma cevap ver. Hangi güç bir takımdan 14 puanı alıp diğerine verebilir yada böyle bir güç varmıdır?? Lütfen öncelikle bu soruya cevap ver, hakem hatalarını falan cevabından sonra tartışırız... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 30/03/2004 : 00:14:23
|
yorum yapmayacağım dedim ama bu yorum sadece rappier'e yapılmış bir yorumdur, hernekadar fb düşmanı olsade , zeki rıza sporel fenerbahçenin ve türk futbolunun unutulmaz isimlerinden biridir, ilk milli maçımız olan romanyayla 2-2 berabere kaldığımız maçta ilk gollerimizi atmış ayrıca 1924 de finlandiyayı 4-2 deplasmanda yendiğimiz maçta 4 golümüzüde atarak yıllar sonra önce oktay sonra hakan şükür tarafından egale edilen rekoruda elinde tutmuştur, milli takımda 16 maçta 16 gol atmıştır buda maç başına 1 gol ile ulaşılması hayli zor olan bir rekordur, 15 yaşından itibaren 18 yıl fenerbahçe formasını giymiş 353 maçta 470 gol atmıştır, daha birçok kırılamayan rekorunda sahibidir, 1955-57 yılları arasında fb başkanlığı yaptığı sırada söylediği bir söz varki bence çok anlamlı "fnerbahçe bir gol attı hakem vermedimi, bir tane daha atacak, onuda vermesze bir daha, onuda vermezse 4. golü atacak, eğer atamıyorsa bu fenerbahçenin büyüklüğüne yakışmaz", yorum sizin... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 30/03/2004 : 15:37:16
|
Thakki1 sanırım senin anlattığın olayla benim söylediklerim birbirini tamamlayan şeyler. Büyük takım hakeme, havaya, saha koşullarına yada sert futbola bahane bulmayacak. Zaten büyük olmanın nedenide her türlü koşulda galip gelebilmek değilmi??
|
 |
|
|
bdogan
Üye

Turkey
İleti 31 |
İletim - 01/04/2004 : 17:47:51
|
Bu kadar büyük paraların döndüğü bir olayın içinde şaibe olmadığını sanmak ahmaklığın ta kendidir! Ayrıca neden insanlar kendi başlarına haksızlık geldimi olan haksızlığa karşı çıkarlarda, gözlerinin önündeki haksızlıklara ses çıkaramazlar... Oysa bilmezlermiki o haksızlık dönüp dolaşıp başlarına gelecek.....(dün bu duruma düşen Galatasaray, bugün bu duruma düşen BJK, yarın bu duruma düşecek olan Fenerbahçe.... değişen yok) Ne Zaman anlayacak benim güzel vatandaşlarım, herşeyin göründüğü gibi olmadığını ve de ortada görünmeyen şeylerin olduğunu..... Bilemiyorum
Not : 5,6 sene önce GS yi tutuyordum fakat insanların olduğundan büyük gösterilmesinden miğdem bulandığı için çok şükür ki GS'yi artık tutmuyorum. |
Bir MIH yitirdikti, NALdan olduk. Bir NAL yitirdikti, ATtan olduk. Bir AT yitirdikti, ATLIdan olduk. Bir ATLI yitirdikti, ZAFERden olduk. Bir ZAFER yitirdikti, ÜLKEDEN olduk. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|