|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 03/12/2008 : 01:53:47
|
Bilmem anlatabildi mi ? =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 01/01/2009 : 09:45:47
|
Her neyse konumuz hakemler.Turkcell Süper ligin hakemleri bu sene çok kötü yönetiyorlar maçları.Mesela Bursaspor-Trabzonspor maçında Sercan ofsayttan gol attı ve bu gol ligi değiştirdi.Fenerbahçe'nin Gaziantepspor,Hacettepe,Bursaspor,Antalyaspor maçlarında penaltıları sayılmadı.Denizli maçındaki golü sayılmadı ve bu maçların 2'si ligdeki durumu değiştirdi.Beşiktaş yenilince hep suçu hakemlere atıyor.Galatasaray'a bir şey diyemeyeceğim çünkü hakemler sayesinde ligde 3.'ler. |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 01/01/2009 : 13:24:34
|
Hakemler sayesinde 3. değil mi galatasaray?
Hakemler sayesinde, galatasaray avrupaya devam ederken diğerleri eve döndü zaten.
Hakemler sayesinde, gol kralı diye 15 Milyon € ya alınan adamın 5 katı gol attı şu ana kadar forvetimiz. Her mac en az 2 gol atıyor kart görmesi lazımdı.
Avrupa liglerinde asist krallığında Lincoln'un 1.durumda olması hakemler sayesinde.Çünkü öyle güzel asistlere kart lazım.
Hepsi Yıldırım Demirören yüzünden, her maç sonu ağlarsa halkta etkileniyor elinde olmadan. :D
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 01/01/2009 : 14:08:10
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Hakemler sayesinde 3. değil mi galatasaray?
Hakemler sayesinde, galatasaray avrupaya devam ederken diğerleri eve döndü zaten.
Hakemler sayesinde, gol kralı diye 15 Milyon € ya alınan adamın 5 katı gol attı şu ana kadar forvetimiz. Her mac en az 2 gol atıyor kart görmesi lazımdı.
Avrupa liglerinde asist krallığında Lincoln'un 1.durumda olması hakemler sayesinde.Çünkü öyle güzel asistlere kart lazım.
Tek Kelimeyle Bravo...Harika söyledin Tony Parker abi! :) |
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 03/01/2009 : 08:45:06
|
Galatasaray aslında sadece bir maçı hakemler sayesinde kazandı.O da Beşiktaş maçıydı.Aslında Beşiktaş'ta da iş yoktu.O hakem yerine başka hakem de olsa yenilirlerdi.Ama Beşiktaş hakkaten her yenildikleri maçta hakemleri suçluyorlar.Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Nobre'nin golü dışında diğer tüm goller bariz ofsayttı.Cisse o maçta kırmızıyı hakketmişti.Ayrıca biz o maçta tüm golleri Cisse kırmızı kart görmeden önce attık.Ankaraspor maçında Sivok kırmızı kartı haketmişti.Galatasaray maçında da anca hakemleri suçladılar.Ama oynadıkları kötü oyunu fark edemediler. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|