|
Yazar |
Konu  |
killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 03/05/2009 : 17:33:49
|
inş fener alıcak başka şansı kalmadı sadece türkiye kupası... |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 05/05/2009 : 19:59:49
|
Kupa bizim için pek te önemli değil gerçi de Fener'e bırakmayacağız. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 14/05/2009 : 16:40:48
|
Eveet geleneği bozmadık ve fenere yine bırakmadık kupayı. Gerçekten hakkımızla kazandık ve kupayı müzemize götürdük. Helal olsun Beşiktaş, Helal olsun Mustafa Denizli. E nice 26 yıllara Fenerbahçe..
26 yıl önce;
- Heysel faciasına 2 yıl, Mandela'nın özgürlüğüne 7 yıl vardı.
- 1 ABD Doları 208 Lira, 6 sıfır atılmış bugünkü birimle 0.02 Kuruş idi.
- Renkli televizyon yayını yeni başlamış; TRT 4 saatlik deneme yayını yapıyordu.
- SSCB dağılmamıştı.
- Semih Şentürk 1.5 aylık bebekti, Gökhan Gönül doğmamıştı.
- Türk Parasını Koruma Kanunu değiştirilmemişti; Türkiye'de döviz taşımak suçtu; yabancı sigaralar ülkeye kaçak sokuluyordu.
- Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve birçok otoyol yoktu. GAP'taki Atatürk Barajı'nın temeli bile atılmamıştı. 2.El Araba TOYOTA COROLLA 1995 / 1.111.111 km sahibinden acele satılık 13.000 TL
- Naim Süleymanoğlu, Bulgar vatandaşıydı.
- Kürtaj kanunen yasaktı.
- Urfa'nın adı Şanlıurfa olmamıştı.
- Taksilerde taksimetre, trafikte ceza puanı uygulaması yoktu.
- KKTC ilan edilmemişti.
- Bülent Ersoy sahne yasaklıydı. Şan Sineması yanmamıştı.
- İstanbul'da deniz otobüslerinin faaliyete geçmesine 4 yıl, evlerde doğalgaz kullanılmasına 9 yıl, Türkiye'nin cep telefonuyla tanışmasına 11 yıl vardı.
- Türkiye'de seçimle gelmiş bir hükümet yoktu. 12 Eylül 1980'deki askeri darbeden sonra ilk genel seçimler 6 Kasım 1983'te yapıldı.
- Türkiye, Avrupa Konseyi'ne parlamenter gönderemiyordu. - Katma Değer Vergisi hayatımıza girmemişti.
- Ronald Reagan ABD Başkanı idi; İngiltere'de Margaret Thatcher başbakandı.
- Aziz Yıldırım 31, Luis Aragones ise 45 yaşındaydı.   |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 14/05/2009 : 20:29:21
|
Hahah güzelmiş. Bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaşı kutluyorum,Fener de üzülmesin diyorum.Bir tarafsız açısından bakacak olursam; -Luis Aragones neden Volkan Demirel yerine Volkan Babacan'ı koydu?Arkadaşım cezalı dedi ama yedek kulübesindeydi. -Volkan Babacan niye kötü performans gösterdi?Heyecandan mı yoksa doğal bir yetenek mi? -Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu Bobo seçildi.Ya Yusuf'un performansı? -Guiza son dakika da kendini yere atınca hakem neden penaltı verdi?Fener'e acıdığı için mi yoksa Fener'li olduğu için mi??
Biraz komik şeyler olmuş sanki.(Bana da öyle geliyor olabilir)Fazla ileri gittiysem özür dilerim.Fenerlilere tekrar sesleniyorum;Takmayın,Hayatın tadına bakın. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 14/05/2009 : 23:00:36
|
Tabi,ölcek halleri yok ya yenildiler diye. Biz de Sivasspor'a yenildik.[Hakkını veririm,adamlar hayvan gibi oynuyordu.. ] |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|