|
Yazar |
Konu  |
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 08/03/2009 : 15:29:00
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Kaptan,Hasan Şaş'ı sol açık yapıp, Kewell'ı forvet oynatsa eminim onlardan fazla iş yapacaktır. Ha inşallah atarlar da gol bizi de yanıltmış olurlar.
Hamburg macının özetini izledim. Üstüne gidildiğinde fena dağılan bi takım, hepsinin eli ayağına dolaşıyor açıkcası. Atılan ara paslar savunmanın dengesini anında alt üst ediyor ve çok hata yapıyorlar. Tam Baros'un macı olabilirdi ama malesef yok. Arda Kewell Ve Lincoln'un geliştireceği hücum organizasyonları başarılı olabilir.
Kewell sakat değil mi?  |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 08/03/2009 : 16:53:40
|
Malesef. Yetiştirilmeye çalışılıyormuş. Bu kadar sertliğe izin veren hakemlerimiz düşünsün. Ancak U-17 de hazırlık macı yönetirler bu gidişle. |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 08/03/2009 : 17:21:33
|
Bence Galatasaray iki maçıda kendi evindeymiş havasında oynayacak.2-3 yıl önce Schalke-Fenerbahçe maçında da Almanlar Türklerin eline çok fazla bilet geçmesin diye önlem almışlardı ama nafile... Ayrıca umutluyum. Yolun sonu KADIKÖY :D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 10/03/2009 : 18:16:02
|
Meira da gitti.Bakalım ne olacak? |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 11/03/2009 : 13:16:55
|
Meira'nın gitmesi iyi oldu. Çok hata yapıyordu ve içtenliğiyle oynamıyordu. Servet'in yokluğunda biraz daha bekletilebilirdi sadece. Ama sıcak para girişi sağlandı, böylesi daha iyi oldu. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|