AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sitenin içler acısı hali
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87

İletim - 04/08/2009 :  13:36:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hem moderatörün halide zengin olursa daha çok yenilik gelir

memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.

hiçbirini bilmiyorum

bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan
anlatıcam tamamam ya
ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 04/08/2009 :  18:51:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sitenin arayüzü,tasarımı vs. vs. bayağı eski kaldı. Bilge abiye iletildi sanırım bu sorun ama ne zaman vakit bulur da ilgilenebilir bilmiyorum. Fakat şuanki hali ile günde 200-300 hit beklemeyin.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 05/08/2009 :  01:12:45  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
OS dışarıdan -bazı yönleriyle- eski gibi görünsede, içerisindeki aile havasındaki sohbetlerin çoğu kişiyi çekebileceğini düşünüyorum. Yüksek aktif üye sayısı olan forumlar, bunu göz alıcı tasarımlarıyla yapıyorlar bence. Evet, OS'nin sade tasarımı birçok siteye göre daha güzel. Ama bu maalesef insanları foruma çekmeye yetmiyor. Çünkü çoğu kişi, tasarımda bir heyecan bekliyor. Mesela, bazı köşelerinde oyun reklamları olan ve her girildiğinde farklı oyun reklamları çıkan bir site heyecanlı bir tasarımdır bence. Gerçekten söyleyince çok küçük bir ayrıntı gibi geliyor insana ama her küçük ayrıntı sitenin havasını büyük oranda değiştiriyor. Misal, ben OS'ye 2-3 sene önce başka bir nickle üye olmuştum, o zaman sitedeki butonlar falan eskiydi. Sonra sebebini hatırlayamıyorum ama siteye uzun süre uğrayamamıştım. İşte 2 yıl sonra tekrar girme ihtiyacı hissettim birden :) Siteye girdiğimde gerçekten yanlış siteye mi girdim acaba diye düşünmüştüm :) Çok fazla şey değişmemişti, yeni butonlar ve küçük değişiklikler vardı sadece ama bu küçük değişiklikler bile sitenin havasını o kadar değiştirmişti ki.. Sıkıcı sitelerde fazla duramıyor insan, yeni şeyler istiyor. Belki de bu yüzden siteye 2 sene boyunca uğramamıştım. Ama şimdi OS bence her yönüyle çok güzel. Hani derler ya "Yakışıklı değil ama sempatik", işte OS'yi tanımlayan bir cümle :) Ama OS'nin adı yeter. Aktif üyemiz az olsun. Ne olmuş? Önemli olan -az sayıda bile olsa- aktif olan üyelerin kaliteli üyeler olması..

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 05/08/2009 :  22:01:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Godjonshe tarafından yazılan:

Mesela, bazı köşelerinde oyun reklamları olan ve her girildiğinde farklı oyun reklamları çıkan bir site heyecanlı bir tasarımdır bence.

Pardon, bu olayın tasarımla alakasını anlamış değilim? O her yerden zıpçıktılık yapan sinir bozucu reklamların siteleri doldurması heyecanlı bir tasarım yani, öyle mi?

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 05/08/2009 :  22:44:25  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır, yani tabi ki ben de sevmiyorum öyle girince ortalık yerde bir reklam penceresinin açılmasını. Zaten öyle demiyorum ben de, şöyle kenarlarda küçük reklamlar ya da süslemeler olsa daha şık olmaz mı?

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000